Uudet eduskuntavaalit NYT

Tuomas Filppu
Kuusankoski

/ #6 Joko saataisiin aikaan liikehdintää...

24.09.2009 11:45

Mielestäni nyt olisi tarpeellista kansalaisten marssia Arkadianmäelle osoittamaan miltä poliittisten päättäjien piittaamattomuus tuntuu. Järjestämällä esim.suuremman luokan mielenosoituksen eduskunnan edustalle saataisiin medianäkyvyyttä vaatimukselle. Tämä nettimaailmassa "huutaminen" ei tunnu auttavan, eikä kansan täällä esittämät mielipiteet kiinnosta päättäjiä. Kokoontumalla, ja poliittisten päättäjien paikalle saaminen voisi olla ratkaisu. Ehkä sillä saataisiin heidät ymmärtämään luottamuspulan todellisuus. Jos ei, voitaisiin siltikin sanoa, että jotain on yritetty. Siis konkreettisesti!

Tälläisten tapahtumien järjestäminenhän ei ole istunut suomalaiseen mentaliteettiin koskaan, mutta osin juuri siitä syystä vallankäyttäjät ovat voineet toimia näin. Järjestellä laillista korruptiota, yhdessä maailman vähiten korruptoituneessa maassa. Tehdä päätöksiä, jotka vain heikentävät kansalaisten oikeuksia ja lisäävät velvollisuuksia. Ajaa enemmän omaa, kuin toisten etuja.

Kansan tulisi esittää, että heidän valitsemien edustajien tulisi kuunnella äänestäjiään! Eikö juuri se olisi kansanvaltaa?