Vaadimme Poriin toimivaa eläinlääkärin päivystyspalvelua.

montaelukkaa
Vieras

/ #132 jotain rajaa

30.12.2015 12:35

Todella kalliiseen päivystysnumeroon saa toisinaan soittaa kerta toisensa jälkeen saamatta vastausta. Ei ole ensimmäinen kerta, kun mene 40 minuuttia päivystysaikana, että puheluun yleenäkään vastataan.

Koiraani tutkimatta antoi lopetuspiikin ilman rauhoittavaa ainetta, josta johtuen koira taisteli vastaan kaikin voiminsa.
Riippuu ihan päivästä ja kellonjasta miten kyseinen herra sattuu käyttäytymään asiakasta ja eläimiä kohtaan, arvelen ettei punahehku johdu auringosta.. Jos asiakas tietää mistä eläin kärsii tai diagnoosin, niin herra isoherra ottaa herneen nenäänsä.
Eläin pitää ottaa pikkuvaivastakin sisälle häkkiin kalliiden tutkimusten ajaksi. Lähtötilanteessa ei saa diagnoosia ja tarkempaa tietoa, vain rahat pöytään ja ulos. Hoitajalta joutuu sitten kysymään, että mitä tehtiin yms.
Miten voi vuosia sitten Porin koivistonluodossa eläinlääkäriklinikkansa sulkenut (alkoholiongelman vuoksi) henkilö toimia porin kaupungin vastaavana eläinlääkärinä päivystyksessä, jonka yleisin ehdottama hoitokeino on lopetuspiikki vedoten kalliisiin tutkimuksiin?