Kieltäkää kasvissyönti

Raga Muffin
jamaica

/ #88

25.02.2010 20:26


Hyvät kasvin sekä siitä jalostuvan sekaravinnon syöjät. Miksi asioita ei voi yksinkertaistaa. Miksi haukkua kasviksia kun ne väistämättä ovat ravintona niiden lihansyöjien aterioiden mahdollistamiseksi. Ikään kuin bensa ja auto.
Se lienee jokaisen oma asia mitä syö tai on syömättä, mutta myös vastuu pitää kantaa tekemistään/aiheuttamistaan valinnoista.

Kasveilla ei ole hermoja, joten ne eivät tunne kipua eikä pelkoa. Taasen mikä tahansa elävä olento jolla on hermot tuntee kipua sekä pelkää kuoleman edessä ja sen mahdollistaminen on yksilötason vastuulla.

"Lainaus Joogan käsikirjasta:

"Ihmisen ruoansulatusjärjestelmä toimii parhaiten kasvisruokavaliolla. Kasvissyöjillä on alhainen kolestrolitaso ja vähemmän sydänvaivoja kuin sekaravinnon syöjillä. Heillä esiintyy 40% vähemmän syöpää eikä heille yhtä herkästi tule niveltulehdusta, ylipainoa, ravintoperäistä diabetestä, ummetusta, sappikiviä, korkeaa verenpainetta yms.
Lihansyöjien ja ihmisten ruoansulatuskanavan välillä on hämmästyttäviä eroja. Ihmisen ohutsuoli on 5.5-7.5 metriä pitkä, monta kertaa lihansyöjän suolen pituinen. Lihansyöjän suoli on suora ja sileä, kun taas ihmisen suolessa on poimuja"

Olisi mielenkiintoista lukea/kuulla onko tuota asiaa tutkittu.

-Respect Roots!