Isänmaalliset paidat kiellettävä maahanmuuttajilta ja isänmaanpettureilta!

Heikki Ekman
Vantaa

/ #2

25.02.2010 22:43

"käyttö sallitaan yksinomaan niille, joilla on esittää seuraavat asiakirjat: todistus Suomen kansalaisuudesta; DNA-testeihin perustuva todistus puhtaasta valkoisesta geeniperimästä;"

Onhan tämä adressi vain vitsi? Jos on niin hyvä vitsi on, jos ei niin syytä huolestua. Miten niin Maria -ohjelmassa päälle puetut paidat loukkasivat? Mikä oikeus sinulla on määritellä,kenellä on oikeus pitää ja kenellä ei? Ensin kaltaisenne kitisevät, kuinka "isänmaallisia paitoja" haukutaan fasistisiksi jne. Mutta eikös tämänkaltaiset puheet todista, että fasismia on mukana, kun halutaan oikeuttaa vain tietylle ryhmälle paitojen pito? Alkaa puheet muistuttaa 1920-1930-lukujen lapualaisuutta ja IKL:n retoriikkaa. Voisi jopa kärjistäen sanoa, että Ku Klux Klanin aatemaailmaa tässä ajetaan.
Jos tällaista ajatte, niin älkää kitiskö, kun "isänmaallisten paitojen" pitäjiä haukutaan fasisteiksi. Kaikilla, jotka pitävät itseään suomalaisina on oikeus pitää paitoja halutessaan, oli kyseessä maahanmuuttaja tai vihervasemmistolainen.

Oletan kuitenkin, että kyseessä on vain vitsi, mutta ihan vain varmuuden vuoksi.