Koirakuiskaaja Cesar Millan pois TV:stä

Bullit
Vieras

/ #17 Re: Cesar Millan on puoskari

04.06.2010 16:17

#16: Una perra vieja - Cesar Millan on puoskari

Millanin menetelmähän on liikunta, kuri ja hellyys ja tässä järjestyksessä kuten millan aina korostaa. Sehän ilmenee joka jaksossa siten, että ensin koira viedään pitkälle lenkille. Kun koiran kanssa tulee ongelma, se tulee niin nopeasti, että makupaloja ei edes ehdi miettimään saatikka mitä oppia tässä tilanteessa tulisi soveltaa. Jokainen koiran omistaja toimii taatusti silloin kukin omalla tavallaan.

Muista toki myös, että aina ei henkilökemia kahdenkaan ihmisen välillä toimi. Sen jokainen kouluttaja tietää ja tuntee. Näin tässäkin ohjelmassa on käynyt. On katsojia joiden kemiaan Millan ei istu ja sen takia myös ohjelmaa vastustetaan. TV:ssä pyörii tusinoittain Koirankuiskaajaa huonompiakin ohjelmia, miksei niitä sitten vastusteta ja lähetellä adresseja?

Muiusta toki myös, että koira on laumaeläin kuten on ihminenkin. Ja, lauma tarvitsee aina johtajan. Sitähän Millan myös tuo esiin jokaisessa jaksossa. Jos laumalla on huono johtaja, silloin niitä ongelmia syntyy. Tämäkin ontoteamus, jonka Millan tuo esiin, jopa niin että ihmiset sen itse toteavat.

Mielummin niin, että ne joiden henkilökemia ei synkkaa Millanin kanssa poistuvat TV:n äärestä ohjelman ajaksi. Minä ainakin seuraan kyseistä ohjelmaa ja koirani on mitä tasapainoisin onnellinen yksilö.