Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Sydän

/ #2275 Edunvalvojat estämään kansanedustajien varojen tuhlaus

14.10.2011 14:25

Kansanedustajista pääsee parhaiten eroon, sitten kun seuraavat edustajavaalit järjestetään.
Sovitaan, että ei äänestetä ensimmäistäkään edustajaa. ne ovat kaikki omia ja oman puolueensa etuja ajamassa. Edustajat haluavat vain kansalaisten kukkaron sisällön vapaaseen käyttöönsä, jotta kansalainen ei tuhlaisi rahojansa ruokaan ja asumiseen, vaan muuttaisi siltojen alle. Asunnottomien yö on se jota presidentti ja kansanedustajat juhlistavat. Päättäjän ilo on suuri kun havaitsevat onnistuneensa viemään ravinnot ja asunnot osalta äänestäjistään.Haluan mainostaa tätä kansanedustajien ja ministerien ja puolueiden sankaritekoa.
Miettikää, mitä tapahtuu kun vaalit alkavat ja yhtään äänestäjää ei näy.

Minun mielestäni köyhä ihminen ei voi äänestää, se olisi kuin itsemurha antaa viimeiset ruokarahat edustajien tuhlattaviksi ja suostua panttaamaan omaisuutensa, jotta Suomen Eu-politiikot voivat sankareina esiintyen ottaa luottoja ja hyväntekijöinä jakaa kansalaisilta riistetyn hyvinvoinnin ympäri Eu:ta.
Toivon, että kansalaisilta löytyy rohkeutta vastustaa sortoa ja osallistua julistamaan äänestyslakko, siihen asti kunnes löytyy inhimillisiä ja oikeudenmukaisia ihmisiä ministereiksi.
Jatketaan vain tämän edustajakauden loputtua kriisitynkähallituksella ja estetään edustajia tuhlaamasta ja tuhoamasta taloudellista turvallisuuttamme.
Toivon sydämestäni, että löytyy rohkeutta ja oikeudentuntoa lopettaa vääryydet ja poistaa väärintekijät valtakunnan hallinnosta.
Kansalaisia ei kuulu kohdella kuin vankileirillä olijoita.