Tila ei laajene

Mr. Pressure
Vieras

/ #6 Mr. Pressure

24.07.2010 13:30

Jos www.onesimpleprinciple.com malli kuvaisi maailmankaikkeutta väärällä tavalla, jäisi tämän adressin allekirjoittajien määrä pieneksi, mutta koska onesimpleprinciple malli kuvaa maailmankaikkeutta oikealla tavalla, tämän historiallisen adressin tulee allekirjoittamaan miljoonat ihmiset ajan kanssa, jahka saamme sen englanniksi englannin kielisille adressisivuille.

 

Nykyiset fyysikot eivät vielä edes ymmärrä että atomien ytimet koostuvat vain erillisistä energiatihentymistä joiden energia vaihtuun ajan kanssa kokonaan.

Sama atomi, ei energia. Aivan kuten järven vesi vaihtuu ajan kanssa kokonaan. Sama järvi, eri vesi.

 

Nykyiset fyysikot eivät ymmärrä ettei vetävää voimaa oikeasti ole olemassa ollenkaan. He uskovat vetävän voiman olemassa oloon, vaikka eivät osaa kertoa miten se syntyy, toimii ja välittyy.

 

He luulevat että atomien ytimien energia kykenee pitämään itse itsensä saman kokoisena pakettina, vaikka oikeasti energia kaikissa erillisissä energiakeskittymissä on hajaantunut jo olemassa olevaan tilaan ns. alkuräjähdyksesta alkaen.

Taustasäteily todistaa energian todellakin olleen aikoinaan  paljon tiheämmin jo olemassa olevassa tilassa ja nykyisin sama energia on paljon vähemmän tiheämmin. Myös atomien ytimissä.

Kaikissa atomien ytimissä samassa SUHTEESSA, you know.

Nykyiset fyysikot USKOVAT pimeään aineeseen, joka on erilaista kuin havaittava aine, mutta omaa samanlaisen mystisen vetävän voiman, jonka tapaa toimia ei kuitenkaan osata selittää.

Alkuräjähdysteoriaan uskovat muodostavat ison ryhmän, mutta tämä iso ryhmä on pelkkä iso uskonlahko joka uskoo tilaan joka muka muuttuu ja vetävään voimaan jonka tapaa he eivät osaa selittää.

Heidän teoriansa sisältävät mantroja kaksiulotteisista olennoista joiden he ilmeisesti uskovat olevan fyysisesti mahdollisia tai ainakin he antavat ymmärtää, että kolmiulotteinen olento voi ymmärtää kaksiulotteisen olennon, vaikka lapsikin ymmärtää ettei kaksiulotteisia asioita ole olemassa.

Tämä video kertoo miksi kaikki atomit alkoivat aikoinaan laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla.

http://videot.suomi24.fi/movie/voiko_atomin_ytimen_energia_vaihtua_.action

Tila ei siis koskaan ole laajentunut, eikä se myöskään koskaan alkanut laajenemaan kiihtyvällä vauhdilla.