Adressi kunnanvaltuutettu Olli-Pekka Hynösen erottamiseksi

Huolestunut

/ #32 Rikosilmoitus tai tutkintapyyntö

30.08.2016 10:43

Mielestäni olisi jo korkea aika ottaa poliisiin yhteyttä. Kommentit ovat tietenkin jo aikaa sitten poistettu facebookista, mutta poliisi varmasti saisi ne käsiinsä.

Kyseessähän on vähintäänkin kunnianloukkaus ja laiton uhkaus. Tai useat sellaiset..

Lisäksi olisi hyvä, jos joku ottaisi tehtäväkseen kerätä jossain muodossa kaikkia lasten, vanhempien ja muiden asian osaisten kokemuksia. Itsekin voisin kertoa meidän kokemuksistamme, kun tyttö joka aamu pelkäsi onko Olli-Pekka taksikuskina. Raivoamista, kettuilua, jatkuvaa valittamista, ohi ajamista.. Eikä minkäänlaista ymmärrystä siitä, että asiakasryhmällä (eli lapsilla) on jo sinällään erityisryhmän asema, koska he vasta opettelevat koulunkäyntiä ja taksilla kulkemista. Tiukat aikataulut eivät ole lasten syy eivätkä oikeuta raivoamaan lapsille (asiakkaille!) , eikä ketään saisi jättää heitteille siksi, ettei asiat aina mene kuin Strömsössä.

Taksikuskilla on myös suuri merkitys siinä, tapahtuuko taksissa kiusaamista ja hän itse on merkittävänä aikuisen mallina lapsille. Turvattomuuden tunnetta lisäsi myöskin se, että tiedonkulkua tai yhteyden parantamista ei useista pyynnöistä huolimatta yritettykään. Miten voi nykyaikana olla tilanne, jossa takseilla ei ole puhelimia? Kyllä muilla firmoilla tiedonkulku toimii molempiin suuntiin ja reaaliajassa..

Sääliksi käy myös Hausjärven liikenteen työntekijöitä, joita tämä epäonnistunut esimies syyttää edelleen kaikesta. Sääliksi käy ja huolta nostattaa myös Hynösen perhe. Toivottavasti mahdollisilla lapsilla on kaikki hyvin tällaisen aggressiivisen ja lyhytnäköisen vastuunpakoilijan seurassa.