Psykiatrinen pakkohoito on lakkautettava


Vieras

/ #128 Joo nain on.Re:

21.01.2018 07:32

#107: -  

Koko psykiatrian teoria on ilmeisesti tehty virkamiesten kayttöön.psykosomatialla niin KGB kuin toerioista pahaksi tullut suomi aloittaa psykiatrian väärinkäaytön, koska virkamiehella ei ole muuta keina kuin odottaa etta henkilö tulee kehon kipuja valittelee, silloin virkatohtorit hyökkää kuin susi lauma sadistisesti potilaan kimppuun psykosomatialla ja naamasta näkee millaista " auttamista " eli kidutusta valtiolla on tarjolla.

 

Kaikki tallaiset teoriat synnyttävät isanmaa vihaa ja tekevät isanmaataan rakastavista ihmisista isänmaataan pelkääviä, vihaavia, vapisevia ihmisraunioita .

"auttamisen" jälkeen heidän minuutensa ja kaikki oman arvon tunto on tuhottu, he tulevat itsemurhaisiksi, koska eivät pysty selviämaan siitä julmuudesta mitä "auttjat" harjoittaa..

 

On päivän selvä että koko psykiatrian teoriaon valtiolliseen kidutukseen tehty ja juuri tästä syystä psykiatri ketut on listanneet jokaisen kehon kivun mielisairauden merkiksi että he "saavat keinotekoisen syyn" kehon kivuista kidutuksen aloittamiseen.

 

 

Sairauden tunnottomat psykiatrit ei myönnä että koko teoria on poliittiseen kidutus tarkoitukseen tehty.

 

Miksi meille väkisin valtio pakko tuputtaa noin sairasta eugenismille haisevaa ja maistuvaa teoriaa..

 

 

Miksi me emme saa ainoastaan edes sairastaa kun pahaksi teorioista tullut valtio alkaa halventaa meitä sadistisilla, sairailla ja äärimmäisen vainoharhaisilla koululääketieteen teorioilla.

 

Jokainen psyykke diaknoosi on.musta tuntuu diaknoksi (ilman labra tai muuta faktaa diaknoosien teossa) 

Ja on ihmisokeus rikolllisuutta tehdä kehon kivuista mielisairaan pepereita ja inttää niitä totuutena..

Hyi kuinka sairas eugenistinen yhteiskunta meillä on..

Laitetaan juutalaismerkkejä hihaan vaikka kehon kivuista (ihmisten ei anneta edes sairastaa rauhassa) 

Vainoharhaiset tohtorit ja hoitajat alkavat potkia mitätoidä ja ottaa yksilön minuutta pois ja oman arvon tuntoa kaikin keinoin kun ensin ovat sadismissaan leimanneet.yksilön kehon kivut.mielisairauden.merkiksi, joka on samaa vainoharhaa kun eugenismi jossa uskottiin etta psyykke asuu luissa ja siksi psykiatrit kaasu leireilla mittasi juutalaisten luut, koska halusivat varmistaa etta ainoastaan " mielisairaat" luut tuhotaan,

He olivat mittanauhallaaan päätelleet etta juutalainen luunmalli on.se josta mielisairaus maapallolle tulee ja koko maailma uskoi näitä vainoharha psykiatreja ja eugenisti psykiatrit sai nobel palkintoja suuresta tieteestä..joka tehtiin puhtaasti juutalaisten tappamista varten..

Oikeuden käynneissäkin sairauden tunnottomat psykiatrit intti että he tekivät vain tärkeää tieteellistä työtä.

 

Samoin meillä nyt valtio antaa noiden vainoharha teoreetikoiden merkata kehon kipu potilaita mielisairaaksi ja sallii että kehon kipu potilaat väkivalloin pakotetaan psykiatrille ja vielä vakivaltaisemmin pakotetaan uskomaan moisia super barbaareita vainoharhaisia koululääketieteen teorioita, ja.mikä pahinta valtio sallii, etta ihmisiä vangitaan vankilamaisiin olosuhteisiin,.joka on aina kidutusta, joissa ihmiset tulevat ensimmäistä kertaa itsemurhaiseksi, siellä he ovat kuin ISIS in kaappana ja valtio ei suojele kansaa barbaareilta kiduttavilta koululääketieteen vankiloilta, jonne viedään syyttomiä kehon kipu potilaita.

.ja alku syynä se että yksilö on tehnyt virheen koska on mennyt teorioista vainoharhaiseksi tulleelle valtiollemme valittaa kehon kipuja.. se on vaarallista ja sitä pitää varoa.

Duodenicum in sivuilla pakko hoito suositukset sanovat:

" kliinisen työkyvyn menettämisen oikeuttavan pakkohoitoon, eli mikä tahansa kehon sairaus joka vie väliaikaisesti tai pysyvästi työkyvyn.

Valtion laissa pakko hoitoa saa kayttää vain jos yksilö on vaaraksi

 

Eli tohtoreilla on vuoskymmeniä ollut ihan oma.laki, joka synnyttää valtavaa isänmaa vihaa ja takaan että joka kerran kun toeroista väkivaltiaseksi barbaariksi tuleet tohtorit kiduttavat kehon kipu potilaita vankilaa kuvottavammissa paikoissa, joissa ihmisten käsittely on niin ala arvoista ja vakivaltiasta että ainoastaan juutalais leiri kuvaa niiden kauheuksia.

 

 

Nain.pahasti sadistisiin teorioihin sairas valtio suomi on..

Katsellessani kaikkea tätä barbarismia uskon etta suomi ei kauan ole olemassa, se on niin pahasti rokittänyt sadisti teorioilla, etta epailen että suomen rajoja harva omista enää puolustaa, koska se olisi vainoharhaisiin ja vaarallisiin ja äärimmäisen sadistisiin teorioihin sairastuneen maan puolustamista joka on vaarallinen omalle kansalleen.

 

Maassa ei voi edes sairastaa.vainoharha valtio alkaa simputtaa kuin piru oireita jne..