HIEKKAHARJUN NUORISOTILAN ("36") TOIMINNAN JATKUMINEN

Kimmo Kosenius
Vieras

/ #25 Jotain tolkkua!

16.09.2010 22:50

Hei hei ja ei, eli onko tässä ajatuksenakaan mitään järkeä. Itse Vantaalla n. 15 vuotta nuorisotyötä tehneenä ja myös 36:lla nuorten kanssa toimittuani ihmettelen ja olen todella pettynyt, jos tämä lopettamispäätös toteutuu. Enkä vain pettynyt vaan todella vihainen.

Paikalla on ollut kautta aikojen muitakin käyttötarkoituksia, kuten opetustoimen, vanhusten huollon, lasten päivätoiminnan ja myös eri järjestöjen käyttövuorojen muodossa. Aikoinaan olimme kaduilla partioivaa Ankkapartiota perustamassa juuri siihen tarpeeseen, että saisimme nuoret saman, tai, edes katon alle viettämään viikonlopun iltoja jonkun valvovan silmän alle. Kyseinen toiminta on jo ulkoistettu vapaaehtoisille, eli mikä lopultakin kuuluu enää kunnan vastuulle.

Nuorisotyöntekijöiden järjestämät avointen ovien illat diskoista puhumattakaan ovat kasvattaneet alueen lapsia terveen elämän pariin jo vuosikymmenien ajan. Aiotaanko tämä kaikki nyt lopettaa ja heittää lapset ja nuoret etujoukoissa kadulle. Oppimaan mitä se elämä ja Siperia opettaa. Lisää tämän kaltaisia hyviä päätöksiä ja säästökohteita niin maailma pelastuu.

Herätys kaupungin päättäjät! Missä me menemme kymmene vuoden kuluttua? Vai onko sillä väliä, kunhan omat megalomaaniset ja infrastruuriset suunitelmat toteutuvat? Saa taas sulan omaan hattuun kun on säästänyt vähemmän tärkeistä menoista ns. yleishyödyllisen kasvun eduksi...?

Ei voi muuta kuin todeta että Shame On You! Isot ihmiset...?