Irti eurosta

Erik M. - Vapaa Alkuasukas ja Maltillinen Oikeistolainen

/ #32 Vapaa Suomi ja vapaa suomalainen

17.12.2011 14:27

"Saluunassa tavataan henkilö" laittaa minun kirjoittamaksi asioita joita minä en ole kirjoittannut. Tuosta saa sen vaikutelman hänen kirjoituksestaan että minä olisin kirjoittannut nuo tuohon.

Kun hän lainaa minulta nuo otsikot, mutta hän kirjoittaa omiaan sitten siihen alle lainausmerkkeihin.

Tuollainen otsikoiden lainaaminen on väärin, tee kuule itse omat otsikkosi , vai etkö osaa niitä tehdä.

----------
Siksi liityinkin Vapauspuolueeseen koska se on pieni puolue jossa jäsenkin saa äänensä kuuluviin, toista on näissä ns. isoissa puolueissa ja sitten onhan niitä kunnanvaltuustoja ja kaupunginvaltuustoja joissa voi vaikuttaa oman ympäristönsä asioihin, niin että turha sitä koko ajan on tuijottaa sinne eduskuntaan että kaikki maailma pyörisi vain eduskunnan ympärillä.

Kyllä se on niin et kaikki alkaa ruohonjuuritasolta eli lähiympäristöstä tässäkin maassa.

Mitä tulee Muiden maiden vapauspuolueisiin niin ne on kunkin oman maan asioita ja erityispiirteitä, eikä niitä kannata tänne ottaa suoraan. SUOMI on SUOMI ja muut maat on muita maita.

Kyllä nyt uskoisi et jokainen ihminen osaa tän ymmärtää et Suomen Vapauspuolue on Suomen Vapauspuolue, eikä jonkun ulkomaan samanniminen puolue.

Ei kannata liikaa kuluttaa niissä saluunoissa aikaa, kalja sumentaa aivot niissä. Suosittelen sinullekkin että kyllä kannattaa olla täysin raitis kuin vaikka minä, niin ajatus on silloin kirkas, eikä luulojen sumentama.

Kunkin puolueen tekevät siinä olevat ihmiset sellaiseksi kuin nämä ihmiset ovat ja Suomen Vapauspuolue on aina Suomalainen puolue joka ajattelee Suomen parasta ja se on sitä että Markka on Suomen raha, eikä jokin euro, mutta kyllä se EU:n vielä hajoaa omaan mahdottomuuteensa kuten on hajonnut kaikki tuollaiset isot pakkokasatut valtioista koostuvat systeemit. Sama-Asia olisi jos kaikkia amerikan maat Chilestä aina Kanadaan saakka yhdistettäisiin niin ei sekään toimisi ja siksi sitä ei ole, turha sitä jotain Usaa verrata EU:n sillä USA on yksi valtio niin kuin Suomi, eikä US ole niin kuin EU, sillä jotta USA olisi niin kuin EU niin silloin se pitäisi koostua useiden eri valtioiden pakkosulattamisesta yhteen koko Amerikan mantereella. Niin ei ole.

Eikös siellä Syyriassakin tahdota pois sosialismi ikeen alta vapauteen, siellä nähdään millaista on olla mielivaltaisen sosialismia kannattavan vallan alla joka ei edes piittaa oman maansa ihmisistä vaan tappaa lapsista lähtien kaikki. Syyrian johtaja on kuin Stalin. Siinä näemme mihin sosialismi johtaa. Kun sosialistit pääsevät yli valtaan, niin ollen Suomessa tarvitaan Vapauspuolueen kaltainen Suomalaisten itsenäisyyttä ajava puolue koska tässä on ekolokero yhteiskunnassa jonne Vapauspuolue kuuluu.

Niin ja vielä juuri luin tuossa jokin aika sitten että SKP eli Suomen Kommunistinen Puolue on myös saannut Puolue statuksen, niin miksette kyseenalaista sitten mihin tätä SKP:tä Suomessa tarvitaan. Kun kuitenkin hekin ovat saanneet puolueensa rekisteriin ja tuskin hekään eduskuntaan tulevat pääsemään.

Mutta minäpä sanon teille Niin Vapauspuolue kuin SKP niin kumpikin täyttää omia ekolokeroita yhteiskunnassamme ja kumpaakin varmaan tarvitaan rikastuttamaan Suomalaista yhteiskuntaa jotta tämä pysyisi demokratiana. Sillä jos Suomesta tulisi kahden puolueen maa niin sitten aian olisi vain yksi puolue vallassa niin se olisi silloin Diktatuuri. Se ei voi olla parempi kuin monipuoluejärjestelmä ja jotta on monipuolue järjestelmä niin Silloin tarvitaan useita erilaisia puolueita, jotta demokratia toteutuu, myös puolueita jotka ei ole eduskunnassa. Demokratiassa ei eduskuntavaaleissa ole äänikynnystä millä päästään eduskuntaan, myös suhteellinen äänitapa ei ole demokratiaa vaan eduskuntaan pitää päästä ne 200suomalaista jotka on eniten ääniä saannut vaaleissa. Se olisi demokratiaa, mutta se miksi jotkut puolueet ovat isoja ei aian johdu tässä maassa että olisi demokratia toteutunut ja vapaus joten Vapasupuoluetta tarvitaan tähän maahan ja nykyään tuntuu että vieläkin enempi tarvitaan kuin silloin aiemmin olisi ollut sillä ei ole demokratiaa nämä sateenkaarikallitukset jotka ovat demokratian irvikuvia ja suomen kansan väheksymistä.

Sitten on tämä YLE-vero jolla kerätään väkisin TV-maksu kaikilta suomalaisilta vaikka ei TV:tä edes omista, minullakaan ei oo TV:tä ei digiboxia, eikä antennia, niin ja ei ole tasa-arvoista kun pakolla otetaan veroa kun ei edes omista TV:tä. Entäpä ne kaikki kulut mitä aiheutuu että siitä Yle-verosta sitten saa jotain vastinetta, niin joutuu ostamaan TV:n ostamaan antennin ja se kaikki maksaa 400-600euroa (2400-3000markkaa) Vain siksi mun ei halua sitä TV:tä edes käyttää, niin ja kuitenkin on pakko vuodesta toiseen sitä Sosialismin SDP:n ja sateenkaarihallituksen irvikuva veroa maksaa. Taitaa olla nyt kytköksiä poliitikoilla näihin TV:n ja antennin myynti bisneksiin jotta saadaan lisää rahaa pois kansalta. Ajatelkaapa kun hallitus ryöstää kansalta yle versossa 500-600miljoonaaeuroa eli 3000-3600miljoonaa markkaa. Vain pelkän yleveron takia.

Kyllä minä ymmärrän miksi markaa ei tietyt piirit halua takaisin silloin näkyisi kuinka isoja rahoja nämä piirit oikeasti ryöstävät suomen kansalta kun se on kaikki 6x se mitä se on euroina niin siinä on miljoonien markkojen tulot jo Lipposilla ja muilla turhake poliitikoilla.

SUOMI tarvitsee Vapauspuolueen joka ajaa yksilön asiaa että jokainen saa ajatella itse eikä olla kollektiivisen sosialistisen sateenkaarihallituksen orjana ja nyt vielä Yle-vero on kuin pakko jolla koko suomen kansa alistetaan tähän orjuuteen ja mielivaltaan mitä valtaapitävät harjoittavat suomalaisia kohtaan ja vieläpä Perussuomalaisetkin ovat takin kääntäneet ja samaan porukkaan menneet Yle-veroa kannatamaan. Ei välitä edes Soini suomalaisista kun pitää ostaa paikka auringossa. Niin ja Hakkarainenkin jo nuoleskelee vihreiden takaperiä ja kalvajeeraa Vihreän hihuli luonnottoman pressaehdokkaan kanssa.

Vapauspuolue sen sijaan edustaa aitoa suomalaisuutta ja isänmaa on meille tärkeä. Eikä me kannateta luonnonvastaista perhe-elämää, sillä mies kuuluu olla ainoastaan naisenkanssa, ei luonnottomissa suhteissa.

Ei tarvita suomeen ulkomaalaista työvoimaa, sillä entäs itten kun suuretikäluokat, johon en kuulu, niin ovat kuolleet, niin mitä ihmettä me teemme niillä sadoilla tuhansilla ulkomaalaisilla tässä maassa. Minä en voi ymmärtää miksi somaleja rahdataan johonkin Lieksaan asumaan, vaikka somaleitten paikka on kyllä somaliassa. Niin tiedän toki että somalit tulivat alkujaan suomeen Neuvostoliitosta kun Neuvostoliitto hajosi, sillä somalit oli alunperin menneet neuvostoliittoon koska somalia oli neuvostoliiton sosialisti maa afrikassa ja kun islamilaiset otti vallan somaliassa, niin nämä sosialisti somalit ei sit enää tahdo mennä sinne omaan kotimaahansa jonne he kyllä kuuluvat, eikä Lieksaan tai Suomeen. No sitten suomeen tuli näitä sossu pressoja ja nää sit otti ne somalit tänne ja kuinka paljon onkaan nämä somalit tai osa heistä aiheuttannut ongelmia suomessa, naisiakin ovat raiskanneet, kun luulevat että suomessa naisia saa kohdella kuten he kohtelevat omia somalinaisia, mutta naisia ei tule raiskata ei suomalaisia naisia eikä somalinaisia. Oppisivat edes käyttäytymään etenkin somalimiehet. Mutta ei ollaan kuin maailamnomistajia. Kyllä suomalaisten varat ja rahat tulee käyttää ensisijassa suomalaisiin eikä mihinkään sosialismin integraatioon. Emme tarvitse tähän maahan sosialismia. Niin ja Timo Soinikin on sanonnut että hänkin edustaa Keskusta vasemmitolaisuutta. Joten Vapauspuolue on vaihtoehto mysö perussuomalaisille, jotka eivät tahdo elää keskustavasemmistolaisessa maailmassa.

Hyvää jatkoa kaikille ja hyvää Joulua teille myös pidetään Suomi itsenäisenä demokratiani jossa myös pienemmillä puolueilla on oikeus olemassa oloonsa ja pienikin voi ponnistaa korkeuksiin ja että myös oikeistolaisuutta tarvitaan Suomessa :)