Mopot 80 km/h


Vieras

/ #172 Herätkää, autoilijat

28.09.2010 14:39

Entäs sitten, kun pojat saavat 16 veenä kevarin, tai 18 veenä auton/isomman luokan moottoripyörän? Jos he ovat ajelleet vakio-mopoilla, totta kai heillä on hinku päästä esim. kevarilla päästellä koko ajan sitä 90-100 km/h. Jos mopot kulkisivat sen 70 km/h laillisesti (toki pitäisi tehdä katsastus, ennen kuin saisi luvan nostaa nopeutta), pojilla ei olisi hinku hurjastella sitten aikuisempana, säästyisi rahaa, kun ei välttämättä tarvitsisi sitä kevaria ostaa, pysyisi liikenteen mukana, polttoainekustannukset pienenisivät, koska ei tarvitsisi ajaa koko ajan kaasu pohjassa jne. jne. jne. Lista jatkuu loputtomiin.

45 km/h on keksitty vain rahastuksen takia, koska Suomen valtio ja Suomen poliisi tietää, ettei se ole tarpeeksi nopea vauhti mopoille, ja näin hekin tajuavat, että useimmat mopoilijat virittävät mopojaan juuri sen takia. He vain rahastavat, pe*keleen siat.

Minulla on 86-vuosimallia oleva Suzuki PV. Hyvin kestää, vaikka viritystä löytyy. Huippuihin on saatu viime vuonna 89 km/h, ja vielä ollaan hengissä. Vuoden päästä minullakin on jo auto alla, mutta moponi säilytän silti, koska se on paljon kätevämpi alle 10 km säteen matkoilla.