Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

hyvä suomi
Vieras

/ #50 " Työttömyys v**uttaa"

28.09.2010 20:36

" Ei peitellä sitä, että tyttömyydellä tehdään Suomessa puoluepolitiikkaa. Etenkin sitä tehdään nyt, kun eduskuntavaalit häämöttävät puolen vuoden päästä, käytännössä politiikan tekeminen näyttäytyy sellaisena, että politiikot puhuvat mieluusti "työttömyydenhoitoon" osoitetuista rahoista, mutteivät itse ongelmasta tai sen uhreista "

 

" Työttömyys koskettaa lähes meitä kaikkia, sillä vuosittain vaille työtä jää yli puoli miljoonaa suomalaista. Jo lähivuosina työpula kääntynee työvoimapulaksi, mutta  tämä tieto ei lohduta niitä satoja tuhansia suomalaistyttömiä, joiden elämä on tässä ja nyt yhtä helvettiä"

 

" Meidän pitäisi hakea mallia muista Pohjois maista, esim. Tanskasassa 70-80% pitkäaikaistyöttömistä palautuu työelämään. Miten on meillä suomessa ? "

 

" Nykyään yhä voimistuvia ilmiöitä on sekin, että ulkomaalaisten ulkomailla saaneiden, lukumäärä kasvaa. Pelkona on, että ulkomaalaisista ollaan luomassa Suomeen matalapalkkaista työvoimareserviä, jolle ei tarjota työehtosopimusten mukaisia palkkoja ja muita etuja.  Esimerkkejä palkkatason polkemisesta on runsaasti mm. rakennusteollisuudessa. "

" Suomi ei todellisuudessa tule enää toimeen ilman maahanmuuttajatyövoimaa. Ulkomaalaistaustaisten merkitys tulee kasvamaan Suomen työmarkkinoilla entisestään, olivat politikot ilmiöstä mitä mieltä tahansa "