Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Vieras
Vieras

/ #627 Re: Älkää äänestäkö!

29.09.2010 16:32

#590: Toivo Luoma - Älkää äänestäkö! 

 Just joo, sehän se ratkaisee kaiken. Nimenomaan äänestäkää, ette te muuten voi mihinkään vaikuttaa! Ihan turha puristaa sitä hiirtä ja huudella että "barrikadeile, barrikadeille". Ei taida onnistua samalla lailla kun joskus 50-luvulla, nykyään näillä runkuilla on kriisinhallintajoukot ja muut mellakkapoliisit, jotka ihan mielellään pamputtaa ja kaasuttaa tollaset tumputtajat takaisin ruotuun.

Annetaan välillä toisille mahdollisuus näyttää, että he eivät olekaan näiden nykyisten saatanan roistojen kaltaisia. Vaikkapa Persut tai sitten nämä uudet puolueet (jotka kyllä haiskahtavat vähän natseilta). Eipä siellä taida muita ollakaan vaihtoehtoina.. Ai Vihreät, heh-heh, puhutaanpa nyt vakavasti, hehän myivät oman aatteensa välittömästi ydinvoiman lisärakentamisasiassa, siinä se moraali punnittiin! Hintana oli se, että he saavat olla näiden roistojen kanssa samassa hallituksessa.

Äänestäkää niin perkeleesti, mutta äänestäkää nyt jotain muita kuin näitä perinteisiä valtapuolueita, joita ei enää toisistaan erota. Porvarit ovat punaisempia kuin demarit, ja demarit vihreämpiä kuin koivun lehdet. Me olemme niitä, jotka valitsivat nuo runkkarit Arkadianmäelle. Nyt tällä porukalla homma ei mennty tuubiin, annetaan niille kenkää ja valitaan uusi porukka eri puolueista. Kun Kokoomuksen, Keskustan ja Demareiden yhteenlaskettu kannatus on jotain 10 %, niin varmaan uudet naamat vähän miettii, että ei tää valtakirja taida ikuinen sitten ollakaan...

Joten hyvästi vaan nykyinen roskasakki, teitä pidetään juuri sellaisina, mitä te olettekin: vitun rosvoja, jotka eivät edes käsitä, mitä yhteisten asioiden hoitaminen tarkoittaa. Omaa etuaan tavoittelevia paskiaisia, joita ei kehtaa verrata perinteisiin rikollisiin, koska hekään eivät tuollaista loukkausta ole ansainneet. Vaikka rikolliset mielletään ihmiskunnan pohjasakaksi, niin te olette vielä heitäkin alempana.