Protesti KANSANEDUSTAJIEN 8,1% Palkankorotusta vastaan!

Äly hoi älä jätä!
Vieras

/ #666 Niin epäoikeuden mukaista että ihan vihaksi pistää!

29.09.2010 17:00

Aivan käsittämätöntä. Ihmiset, jotka eivät käy töissä päivittäin edes sitä 7,5h:a mitä me muut työssäkäyvät ja nostavat palkkaa 4krt enemmän kun esim. minä varastotyössä! Monikohan kansanedustaja tekisi tätä hommaa tällä palkalla mitä itse teen jos näin olisi? Ei varmaan kukaan. Ottaen lukuun sen, että jalkoja pakottaa kävelemisestä turvakengillä päivä kovalla kivilattialla, selkä on vähän väliä hellänä jne. Tosin pakottaahan varmaa noillakin kun joutuvat epämukavilla korkokengillä kävellä portaat alas taksiin eduskuntatalolla ja selkäkin varmaan tulee kipeäksi istumisesta (sormikin ehkä äänestysnapin painamisesta).....?
Itsellä jää n. 1400€ käteen hyvinä kuukausina, siitä lainat sun muut laskut niin ei sillä hurrata. Korotus joka viimeksi palkkaan tuli oli 7SENTTIÄ! Olisi edes ollut euroja, mutta eipä ei. Ja tähäkin rahaan JOUTUU JOKA PÄIVÄ KÄYMÄÄN TYÖPAIKALLA JA TEKEMÄÄN JOTAIN!
Ja se, että kansanedustajien työ on haasteellista/vaativaa, niin minunkin. Kaupoissa ei olisi montaakaan tavaraa myynnissä (jota myös nämä ihmiset ostaa) jollen olisi työssäni. Kyllä, olisin voinut opiskella enempi kuin toisen asteen koulutuksen, mutta voisin väittää että kansanedustajiakin toisen asteen koulutuksella löytyy!
Sitten, eniten pistää vihaksi se, että tulee ilmi näitä Lehtomäen kaltasia juttuja...plus muita vaalirahasotkuja, tekstiviestisikailuja, lemmenlomia työajalla, nukutaan eduskunnan istunnoissa ymsyms. Mieleen tulee etteikö näiden omat rahat riitäkään kampanjoihinsa vaan vielä pitää anoa avustuksia? Ei jumalauta, pakko lopettaa ennenkun alkaa hampaita kiristää enempi!
Kellokortti ja tuntipalkka kansanedustajille tai eduskunta vapaaehtoistyöksi oman työn lisänä jotka sitä haluaa harrastaa ja päätökset kansanvaaleiksi. :)