VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE


Vieras

/ #562

30.12.2011 08:19

 

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.vargfakta.se%2Ftag%2Fmanniskor-dodade-av-varg%2F&h=vAQGfFn3XAQF5FDpeb-XrE7PhdBZsqATMtF8IYg3cG3v7Vg

Susia ei ole kyetty tappamaan sukupuuttoon miltään mantereelta, vaikka sitä on kaikkina ihmiskunnan olemassaolon aikoina kaikilla mahdollisilla keinoin kaikkialla yritettykin.

Tämänhetkinen susikanta maailmassa lienee kaikista vahvin mitä ikinä on ollut, johtuen suotuisasta susivapaasta aikakaudesta tätä ennen, mutta joka ravintotilanne on kaikkialla nopesti hupenemassa susien itsensä toimesta ylisuuren kannan vuoksi.

Suomen Metsäpeurakanta on romahtanut puoleen parissa vuodessa, Venäjän alueella satojentuhansien susipopulaatiossa minkä reuna-aluetta Suomikin on, kuolee jo nyt alkutalvesta susia nälkään...

Canadan Karibukannan 800 000 päinen esiintymä huvennut susien raatelemana 70 000: päiseksi, eikä alkuperäiskansa enää saa metsästää ruokaansakaan alueella.

Obaman hallituskin Venäjän, Ukrainan, Kazakstanin, Viron ja Canadan lailla on päättänyt hankkiutua susista eroon ja päästänyt metsästyksen vapaaksi.

Susibuumin aikaiset länsimaiset "susitutkimukset" tuloksineen osoittautuneet täysin vastakkaisiksi mm Venäläisten tiedemiesten tutkimuksien, ja nyt meneillään olevan kouriintuntuvan luonnonkatastrofin kanssa.

Ihmis ja kotieläinuhrien määrää voi tarkastella Varg fakta linkistä ylhäällä.