Kannabis lailliseksi

- -
-

/ #137

07.04.2007 10:57


"??? mite nii valitettavasti ???

mu puolesta sais pysyä tollain -_-"

+ Koska toisin kuin monet nykyaikaiset kipulääkkeet, kannabis ei voi aiheuttaa samanlaista fyysistä riippuvuutta, ainoastaan henkistä joka taas on tasoltaan samanlaista kuin mieltymys suklaasta tulevaan mielihyvään.

+ Kannabista on mahdotonta yliannostaa hengenvaarallisesti. Jotkut nykyiset kipulääkkeet sen sijaan voivat aiheuttaa kuoleman vähäisilläkin yliannostuksilla.

+ Taloudellinen hyöty verrattuna synteettisiin lääkkeisiin;
Helppoa ja edullista kasvattaa.

+Kannabiksella ei ole lääkkeenä käytettynä ole vaarallisia sivuvaikutuksia. Meillä Suomessa on vielä puhdasta luontoa ja mahdollisuus kasvattaa puhtaita yrttejä.

+Kymmenet tuhannet suomalaisetkin kärsivät tällä hetkellä toimivan lääkityksen puutteesta tai nykyisten lääkkeitten sivuvaikutuksista. Kannabis on tehokas lääke mm. poistamaan syöpähoidon aiheuttamaa pahaaoloa, lisäämään ruokahalua esim. AIDS-potilailla, lievittämään särkyä (selkäkivut, kuukautisvaivat, nivelreuma), MS-taudin oireita, alentamaan silmänpainetta viherkaihista kärsivillä, ehkäisemään migreeniä, helpottamaan hengitystä esim. astmapotilailla

Nykyään on moniakin kipulääkkeitä, jotka ovat johdettu huumausaineista, esimerkiksi morfiini on tunnetusti merkittävä oopiumin johdannainen.

Hyvät kannabiksen vastustajat, olkaa hyvät ja perustelkaa miksi kannabis ei olisi käypä lääkkeeksi?

Kommentoi adressia