Säästetään Metsäkankaan koulu Lahdessa

3 lapsen äiti metsäkankaalta
Vieras

/ #6 METSÄKANGAS SÄÄSTETTÄVÄ

28.10.2010 21:03

Neuvolan tilaston mukaan lapset ja raskaana olevien määrä on metsäkankaalla vain nousussa. Minkä takia päättäjät eivät käytä näin yksinkertaisia tilastoja tehdessään tärkeitä päätöksiä. Tilastoja ei olla edes pyydetty neuvolasta!!!!!!!!!!!! ??????????????

Nyt on muodissa yhdistäminen ja palveluiden keskittäminen joka paikassa. Eli tehdään se myös pienten lasten kohdalla. Yhdistetään Kärpäseen kaikki pikkukoulujen oppilaat josta tulee oikein SUUUR KÄRPÄNEN, jonne oppilaat hukkuvat totaalisesti eikä oppilaita nähdä enää yksilöinä eikä oppilaiden yksilöllisiä tarpeita tms pystytä huomioimaan. Kaikkihan tietävät sydämmissään etteivät omia lapsiaan tommoiseen kouluun haluaisi...:( Surullista.

Metsäkankaan koulun tiloihin puolestaan ängetään pirttiharjun, riihelän ja metsäkankaan päiväkotien lapset- SUUR PÄIVÄKOTI. Sinne pienet lapset hukkuu ja ajatuskin tuntuu ihan kammottavalta!!! Remontointi toimivaksi päiväkodiksi maksaa varmasti miljoonia...

Todennäköisesti päättäjät ovat eläkeikäisiä ja lapsettomia, tunteettomia ääliöitä jotka haluavat tehdä omalla " valtakaudellaan" jotain merkittävää joka muistetaan.

Me muutamme tältä alueelta pois jos tämä vitsi toteutuu, uskon että niin moni muukin.