Vastustamme Ylästön teollisuusaluetta & lumenkaatopaikkaa

ahnzky

/ #6 Vastaväitteitä

15.02.2012 21:08

Mukavaa että täällä on paljon enemmän asiantuntijoita kuin kaupungilla. Ylästö on metsien ympäröimä omituinen linnake. Sieltä riittää osia lohkottavaksi tähänkin tarkoitukseen. On kyseenalaista väittää, ettei muuta virkistysaluetta ole, sillä Helsingin keskuspuisto alkaa saumattomasti suoraan Ylästön eteläpuolelta.
Addressissa jää myös kätevästi mainitsematta, että Tulkintien pohjoispuoli on jo nyt yhtenäistä teollisuusaluetta, jonka laajentaminen on täysin järkevää. Vantaa tarvitsee työpaikkoja, ja yrityksille on yksinkertaisesti pakko luoda lisätilaa. Teollisuusalueella lumenkaatopaikkakaan ei häiritse kenenkään maisemaa. Vantaalta ajetaan muutenkin lumia myös Helsinkiin, kun lumelle ei ole riittävää kaatopaikkakapasiteettia.

Ilmastoon kaavamuutoksella ei ole mitään käytännön vaikutusta. Suomessa riittää metsää hiilinieluksi ja kymmenen hehtaaria pääkaupunkiseudulla on pisara valtameressä.

Kymmenisen vuotta sitten koko keski-Vantaa oli yhtä joutomaata, mutta onneksi kaupunkirakenne on eheytynyt kyseisellä alueella ja joutomaiden käyttöönotto jatkuu pääkaupunkiseudun kehittyessä.