http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto


Vieras

/ #20

16.02.2012 12:12

Aika jännä että adresssin tekijä poistaa asiallisen kritisoivann viestin.:D
No mutta toki teillä kaikilla on oikeus mielipiteeseen. Suosittelen kuitenkin ottamaan selvää esim tuosta "lähdemateriaalista".

Kyseisess' matriaalissa näin yhtenä esimerkkinä verrataan seurustelevia samaa sukupuoltaolevia henkilöitä naimisissa oleviin henkilöihin suhten kestossa vuosina. No Hetero pariskunnathan eivät tosiaan ikinä seurustele ennen naimisiinmenoa vai mitä?

Suosittelisin etsimään puolueetonta lähdemateriaalia tällaisiin adresseihin. Linkissä oltiin katsottu kaikki mittaus tulokset mustavalkoisilla laseilla. Jos tahdot voin toki etsiä tänne täysin puolueetonta virallista mittaustietoa tällaisista asioista, mutta todennäköisesti poistaisit vain viestini joten turhaan etsin tätä.

Muuten kaikki hyvät kommentoijat. Suosittelen ottamaan teidän myös enemmän fakta tiedoista selvää ennen kun alatte perustelemaan pätöstänne. Me kaikki tiedämme että allekirjoituksenne kanssa ei ole mitään muuta tekemistä kun homofobia.

Raamattuun vetoaminen on myöskin aivan turhaa tässä. Ramatussa mainitaan paljon muita asioita jota tämä yhteiskunta pitää laittomana ja raamattu kehoittaa tekemään (hyvänä esimerkkinä orjien pitäminen ja kivittäminen kuoliaaksi). Kirjan mukaan myös vaimon pitäisi elää hellan ja nyrkin välissä ja miehellä saisi olla useampi vaimo. Ennen kun ajatte näitä asioita eteenpäin niin suosittelen miettimään hiljaa oman päänne sisällä mikä on lähtökohtainen syy että allekirjoitatte adresssin.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…