Kannanotto Pirkkalan Liikunnan puolesta

Lasten ja nuorten kunta?
Vieras

/ #4 Demokratiaan kuuluu äänestäminen ja mielipiteiden ilmaisu

04.11.2010 23:59

Pirkkalainen (3.11) lehden artikkelin mukaan aika ei riittänyt kunnalle liikuntatalon toiminnan kilpailuttamiseen.

Sarkastisesti voidaan sanoa, että aika olikin varmasti riittämätön kohteen kompleksisuuden ollessa valtaisa; liikuntasali, kahvio, kuntosali ja 5 työntekijää - On siis tunnettava palveluiden kustannusrakenne ja sisältö ennenkuin ne voidaan kipailuttaa.

Samainen lehti kirjoitti kunnan ostavan 100 000€:lla jäähallin osakkeita. Ymmärtääkseni liikunta ry:n aiemmin hoitaessa tätäkin tilaa vastaavia uutisia ei lehdestä löytynyt.

Lehti kirjoitti myös, että urheiluseurat ovat saaneet liikunta ry:stä tukea toiminnalleen. Kaikkihan tietävät, että kuntamme urheiluseurat tarjoavat loistavia liikuntapalveluita käytännössä lähes ilmaiseksi nuorisolle ja lapsille.

Kunnan asukkaan on kohtuullisen vaikea saada käsitystä siitä, mitä oikeastaan tapahtuu. On helppoa päätellä, että nuorten urheilu- ja kasvatustoiminnan tausta-asiat eivät kunnassa ole kovin hyvään suuntaan kehittymässä. Ei käy kateeksi urhoiluseurojen puuhamiehiä, jotka ylläpitäkseen nuorten mahdollisuuksia paikkaavat nämäkin taitamattomuudet omalla lisäpanoksellaan.

Toivottavasti seuraavissa kunnallisvaaleissa ehdokkaista löytyy runsaasti näitä vilpittömiä puuhamiehiä, peräänantamattomia ja aitoja yhteisten asioiden ajajia. Motivaatiota käydä äänestämässä meiltä nuorten lasten vanhemmilta varmasti tulee löytymään.

Tämä adressi vaikuttaa helpolta tavalta ilmaista mielipiteensä tilanteesta.