Vastustamme Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamista

Wake-up call

/ #206 Oiskohan salaliitto?

01.03.2012 22:09

Voi tsiisus, että on tyhymä ja itsetuhoinen kansa!
Ensin äänestetään kaiken maailman pellejä eduskuntaan – sitten annetaan niiden huimalla palkalla myydä Suomen maata jalkojen alta, niille jotka parhaiten nuoleskelee ja ollaan niin ...tanan edistyksellisiä!!
Mitä helevetin säästöjä sitä tarvii tehdä, että maanpuolustuskin ajetaan alas?? Eikö firmojen ja kaivosten myyminen ulkomaiseen omistukseen sitten piisannutkaan, eikö vähätuloisten nälkiinnyttäminen tyydytäkään – eikö riitä sekään, että kansan enemmistöä (keskituloiset ja köyhät) tapetaan hitaasti (mutta varmasti) terveydenhuoltoa kitkuttamalla??? YM.YM.YM.YM!!!
Mikä ihmeen "säästötarve" täs viä on? Eikö sitä ole hehkutettu, kuinka Suomen talous on vielä parhaimpia muihin EU:maihin verrattuna? Kiitos tästä tosin kuuluu tokin edellisille sukupolville, jotka ahkeruudella ja sisukkuudella rakensivat sen, mitä tämä päättäjien sukupolvi nyt ajaa alas - ilman mitään omaa tuntoa!!!!
Pakostakin täs tulee salaliiton maku suuhun- joko siellä joku saa huimat palkkiot maansa ja kansansa kavalluksesta tai sitten tänne on lähetetty "rajan" takaa jotain ihmekaasua, joka saa tämän kansan olemaan niin ...tanan lyhytkatseista kaiken suhteen!! "Pistä ne pöllyihin ja annetaan niille Big Brotheria oikein olan takaa!!!"- sano..... Siinäpä sitä melusaastetta sitten kunnolla, kun viholliskoneet pörrää pään päällä- sori, vaan että koiran ulkoiluttaminen oli niin epämieluisaa—tsiisus!!??
Puhupa suomalaisen kanssa politiikasta- niin se sanoo, ettei sitä kiinnosta "jauhaa" sellaisista ja se istuu turruttamaan aivojansa "salkkareilla"! Mutta hei, "poli" – tulee latinankielisestä sanasta POLY= tarkoittaa MONI, eli meitä monia, sinua ja minua ja meitä kaikkia koskettaviin asioihin puuttuminen ja vaikuttaminen ON politiikkaa!!!
Niin vastenmielistä kuin se saattaakin olla politiikka, kaikkine omien intressiensä ajavat,- populisti,- ja takinkääntäjä,- ym.-edustajat sitä Arkdianmäellä ajamassa, niin pitää muistaa, että "hantttiin pistäminen" Kauhavan Ilmasotakoulun lakkauttamisessa on politiikkaa parhaimmillaan! Se koskettaa sinua, minua, meitä tällä paikkakunnalla- kotonamme ja lopulta varmasti koko kansaa, joka ei "pöllyissänsä" sitä vielä tajua!!! Eli pistetään hanttiin!!! Ei luovuteta – ei ...kele luovuteta kansan perimmäisestä elinehdosta – omasta vapaasta ja turvallisesta isänmaastamme- eikä tämän pitäjän puolustamistahdosta ja Kauhavan Ilmasotakoulusta!!!!!