Vastustamme Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamista

Helsingin eteläpohjalainen

/ #210 Re: Pv:n "konsernijohtajat" taas vauhdissa.

03.03.2012 16:39

#209: - Pv:n "konsernijohtajat" taas vauhdissa. 

 Hallituksen ja puolustusvoimien tapa julkistaa Kauhavan lentosotakoulun lakkautussuunnitelma tällaisena yhtäkkisenä päätöksenä, joka esitetään työntekijöille ja kansalle  ilman ennakkovaroituksia,  "selkään puukotuksena" kuin salama kirkkaalta taivaalta , on huonoa hallintotapaa ja kelvotonta, diktaattorimaisin ottein toteutettua johtamista. 

Tällainen on demokratiasta kaukana. Kansan mielipidettä ei nämä johtajat kuuntele pätkääkään.

Meinaakohan Wallin käydä Kauhavallakin pikaisesti kuin kissa kuumassa uunissa, ilmoitusluontoisesti vain sanomassa, että Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamispäätös ei muutu. Näinhän hän valitettavasti teki ainakin Kontiolahdella eilen 2.3.12.?

Kun ihminen menettää työnsä, on siinä kysymys niin suuresta asiasta, että ei siinä auta, vaikka kuinka Wallin tulisi paikan päälle  myötätuntoaan lässyttämään.

Kyllä on väärin, että samanaikaisesti Suomessa pistetään 180 miljoonaa ohjuksiin ja toisaalta lakkautetaan hyvin toimiva varuskunta, johon on investoitu suuria summia ja saatu se nykyaikaiseksi yksiköksi, ja joka samalla on historiallinen ja sellaisena merkittävä osa suomalaista menneisyyttä ja nykyisyyttä.