Kreikan ja Suomen välinen vakuussopimus julkistettava

Jyri Hovila
Adressin tekijä

/ #33 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tutkintapyyntö

05.03.2012 15:15

#31: Jos tutkintapyyntöön ei reagoida siihen ei selvästikään ole tarvetta. Koska koet tarvetta edellaan urputtaa siitä, niin kuvittelet ilmiselvästi tietäväsi poliisin rikostutkijoita paremmin. Älä turhaan pidä kynttilääsi vakan alla, sano vaan suoraan, että luulet olevasi muita parempi ja fiksumpi.

Mutta jatka sinä itse vaan valitsemallasi tiellä (eli netissä uhoomista) niin ehkä joskus lopulta saat egollesi tarvittavaa boostia tehdäksesi jotain hyödyllistäkin elämälläsi.

Jotkut meistä ilmeisesti uskovat edelleen siihen, että viranomaiset, poliitikot ja systeemi ylipäätään toimii Suomessa aina oikein, ja että niiden päätöksiin on tavallisen tallaajan vain alistuttava. Toisaalta esimerkiksi tämän nimenomaisen adressin allekirjoittaneet kansalaiset ovat selvästikin asiasta eri mieltä.

Nostin aiemmin tekemäni tutkintapyynnön esiin vain, koska joku mainitsi heti ensimmäisissä kommenteissa että Urpilaisen ja Kataisen toimista olisi syytä käynnistää rikostutkinta. Tein tämän ainoastaan tuodakseni ilmi, että oman kokemukseni mukaan tutkintapyynnöistä tai poliisista ylipäätään on tämänkaltaisissa tilanteissa harvemmin hyötyä - en "urputtaakseni" mistään. Se että tulkitsit kommenttini itsekeskeiseksi oikeassa olemisen tarpeeksi kertoneekin enemmän sinun kuin allekirjoittaneen mielen sisäisistä liikkeistä ja tunnelmista.

Adressiin liittymätön, henkilööni kohdistuva kritiikki ja uhoaminen (vink-vink;) päättyy tämän keskustelupalstan osalta tähän. Tästä eteenpäin poistan kommentit joiden sisältö ei liity käsillä olevaan adressiin. Minun ja tekemisteni kritisointia voi halutessaan jatkaa vaikkapa omilla sivuillani osoitteessa http://jyrihovila.fi/keskustelu/