Ei sikatehdasta Nousiaisiin

Sepi

/ #40

22.03.2012 13:46

Kuten joku jo sanoikin, toivottavasti suursikalan vastustajat eivät osta tehotuotettua sianlihaa kaupasta, muuten ovat sikalansa ansainneet. Itse en suursikalaa kannata, enkä sikaa siitä syystä osta, silti täytyy ihmetellä joitain perusteita joilla sikalaa vastustetaan. Haju ei ole mukavaa ei, mutta ei se tähän Akkoistenmäen takana ole monena päivänä vuodessa tuntunut. Ajan Akkoistentietä työmatkani molempiin suuntiin vaihtelevina vuorokaudenaikoina ja juurikkaanviljely siellä enemmän on liikennenttä minusta aiheuttanut. Ja kai ne rekat ajavat Nousiaisten kautta kasitielle eikä tänne Maskun suuntaan. Syöpäkin jo mainittiin mut senhän saa nykyyän joka tapauksessa.

Suomeen tarvitaan eri talouslähteiden mukaan 200 000 uutta työpaikkaa ja kuljetusala on kannattavuuskriisissä. Tässä nyt olisi mahdollisuus kehittää uusiutuvaa energiaa ja edistää jätteiden hyötykäyttöä sekä luoda työpaikkoja.

En tunne tapausta kovin tarkasti, tilallista en ollenkaan enkä kannata tätä hanketta sillä vierastan tehdasmaista eläinten kasvatusta ja vesien pilausta. Vastustajankin kannattaa silti miettiä asioita monelta kantilta. Öljy ei ole näin halpaa enää pitkään ja parempi olisi olla valmis vaihtoehtoisten energiamuotojen käyttöön kun seinä nousee vastaan. Paitsi jos se haisee niin ollaan tietty pimeässä ennemmin.