Pedofiileille rankemmat tuomiot

HERÄTKÄÄ PÄÄTTÄJÄT

/ #28 Karkeaa tietämättömyyttä

23.11.2010 17:15

#5: Matti Pöri -  

 Hyväksikäyttäjiä saadaan tuomittua ehkä tuo yksi kymmenestä miljoonasta, koska näytön saaminen on tehty lähes mahdottomaksi. Eivätkä he näe tehneensä pahaa uhrilleen, vaan hyvää..puistattavaa.

Tekijöitä tuetaan ja autetaan, mutta kuka auttaa uhria? Kukkahattutädit mielellään todella tukevat näitä sosiaalisesti taitavia narsisteja, mutta uhri jää paitsi asiaankuuluvaa hoito, tukea ja apua. Tälläisessa oikeusvaltiossa elämme ja sanotaan vielä tämän olevan sivistysvaltiokin.

Pedofiilit ja hyväksikäyttäjät osaavat selittää kaiken itselleen parhain päin, koska eivät voi ymmärtää toisen ihmisen tunteita eikä tunne muuta kuin omat tarpeensa. He voivat olla todella vaarallisia!!

Tämä todella vaatii paljon asiantuntemusta eikä sitä valitettvasti Suomessa ole juurikaan tai ainakaan siellä missä pitäisi. Muissa Pohjoismaissa on lastentalot, joissa keskitetysti näitä tutkitaan. Henkilökunta on asiaan erikseen koulutettu. Hanke on ilmeisesti jäissä, mikä kertonee, ettei Suomessa haluta oikeasti tutkia ja selvittää onko rikos tapahtunut. Rahaahan se vaatii, mutta saisipa kaunis sanahelinä, jota jauhetaan lasten oikeuksista, jotakin katetta. Ihan pahaa tekee, kun kuuntelee ja mikä onkaan totuus. lapset ovat lainsuojattomia käytännössä