Maahanmuuttajien tuet

Töitä tai turvaan, ei lorvimaan

/ #244 Töitä saatulla tekemään... ei loisimaan

10.05.2012 19:07

Suomalainen ihminen joka on koko pienen tai pitkän ikänsä tehny töitä ja maksanu veroja että saa ansiosidonnaista jonku 1300e kuussa ei tämän lisäksi saa mitään muita tukia ja työkkäri vielä yrittää tuputtaa työtä joka on ihan jotain koulutukseen kuulumatonta. Ja sitte joku vasta muuttanut saa sopeuttamistukia jne edes jonku 1000e kuussa, se on väärin. Omassakin kotikaupungissa maahanmuuttajanuoret jotka eivät ole ikinä töissä vaan istuvat laumana kauppakeskuksissa, ostelevat kassit täyteen H&M:ltä uusia vaatteita ja kulkevat uusilla pyörillä. Ei siihen ole monella lomautetulla varaa saatikka opieskelijalla.
He myös saavat kuntosalikortin ilmaiseksi sossulta.
Ja mitä rikostilastoihin tulee, tekevät niitä Suomalaisetki mutta jos maahanmuuttajaväestöä on vain murto-osa kantaväestöstä ja silti suurin osa raiskauksista on ulkomaalaisen tekemiä niin sanoohan sen järkiki tosi lyhyellä matiikalla että prosentuaalisesti tosi iso osa heistä on rikoksiin taipuvaisia.
Ja Suomi on niin pahassa jamassa muutenkin että ei olisi väärin lopettaa maahanmuuttoa kokonaan pariksi vuodeksi ja hoitaa Suomalaisten asiat kuntoon ensin, turvapaikanhakijat taas erikseen. Töitä saa tulla tekemään ja pizzat ainakin on hyviä :) mutta aivan liian helpolla täällä mamu elää hyvin tekemättä mitään.