Seis hyvitysmaksun laajentamiselle!

parasemic
Vieras

/ #60 Ei yllätä

16.12.2010 22:28

Tän takia juuri en ruvennut mitään artisteja luettelemaan, koska alkaa flame että musiikki joka ei ole radiosoitossa niin paljoa, ja muutenkaan mainstreamissa, on kuuntelematta pask**, eikä ole julkaisemisen arvoista.
Kuten sanoin, en näe näitä hyvitysmaksuja hyväksi ratkaisuksi, mutta kertokaa parempi vaihtoehto. Jos joitain häiritsee tukea suomen musiikkiteollisuutta niin paljon että pitää tilata ulkomailta kovalevynsä ym. niin siitä vaan.

Voisin olla hyppimässä barrikaadeilla teidän kanssanne niien muutamien eurojeni tähden, mutta pitää osata ajatella sitä omaa napaa, tai tässä tapauksessa lompakkoa, pidemmälle. Mielipiteeni voi toki muuttua, jos tämä vedetään täysin överiksi, mutta tällä hetkellä vaikuttaa ihan järkevissä mittasuhteissa olevalta idealta.

Hyvin kaksinaismoralistista huutelua täällä muutenkin, koska luultavasti suurin osa niistä, jotka vetoavat siihen että haluavat säilyttää OMIA tiedostojaan ja OMIA teoksiaan ulkoisella kovalevyllä, tulevat käyttämään niitä myös ostetun tai waretetun musiikin ja muun median säilöntään.
Jokainen voi katsoa peiliin ja miettiä onko ladannut musiikkia laittomasti netistä, ja jos vastaus on "kyllä", niin on täysin perusteetonta valittaa koko säädöksestä kun vika löytyy omista tekemisistä, sekä poistua täältä huutelemasta lapsellisia näkemyksiään. Jos taas vastaus on "ei" niin odottaisin vähä aikuismaisempia perusteluja, kuin "ketä kiinnostaa jos huonoa musiikkia tekevät ei voi enää julkaista levyjä".