Eläinrääkkääjille Kovemmat tuomiot

xXx
Vieras

/ #119 Avoihoito?!

05.01.2011 14:41

Kun näitä vihaisten ja "tiedostavien" pissisten tunteenpurkauksia lukee täällä, niin alkaa tuntumaan siltä että kirjoitteleeko tänne jotkin avohoitopotilaat? Arvomaailma on vähintäänkin kieroutunut ja nimimerkkinä on naisen nimi. Eläin asetetaan ihmisen yläpuolelle ja tuomioehdotukset eivät ole tästämaailmasta. Pitäisi olla jokin kypsyystesti että voisi kirjoittaa nettiin...

Olen seurannut vierestä tätä eläinsuojelutyötä, niin kyseessä on kovin usein alkoholisti tai mielenterveyspotilas joka laiminlyö lemmikkiään. Toisinpäin löytyy PALJON niitä itsekkäitä varttihulluja eläimenomistajia jotka terrorisoivat naapurustoa lemmikinpidollaan. Näitä eläimenrakastajia on sitten kaikenmaailman eläin*KeksiTähänSopivaSana*yhdistyksen puheejohtajina ja heillä saattaa usien asiat kaikkein hulluimmin. Kukaan teistä nirppanokista ei ole varmaan käynyt talossa jossa on kaiken p*skan keskellä 20 kissaa. Sanoisin että kovin paljon näistä ÄÄNEKKÄISTÄ eläintenomistajista ovat jonkinlaisia fanaatikkoja jotka eivät elä reaalimaailmassa.

Muistakaa kun luette lehdestä, niin ainakin valvovilla viranomaisilla on vaitiolovelvollisuus ja toimittajat usein kirjoittavat täyttä soopaa.