Vetoomus:Turvaa elämää - Liikkuva Poliisi on säilytettävä

Näpit irti LP:n siivistä !

/ #84 Liikennevalvonta toimisi tulevaisuudessa vain - paperilla!

22.10.2012 07:52

PORA III:n mukaan LP lakkautettaisiin ja henkilöstö sulautettaisiin paikallispoliisin hoitamaan peruspoliisitehtäviä, eli ajamaan A,B ja C luokan hälytystehtäviä, koska nykyisellään esim. C-luokan hälytystehtävistä yli 100 000 ! jää vuosittain hoitamatta ja B-luokan tehtävistäkin huomattava osa.
Missä välissä pidettäisiin yllä liikenneturvallisuutta; valvottaiin raskaan liikenteen kuntoa ja siihen kuuluvia osa-alueita, ajotapoja yleisemminkin jne, jne ? Kysynpähän vaan. Tähän saa aina vastauksen sisäministeriltämme ja poliisiylijohtajalta, ettei mikään muuttuisi. Minä sanon, että kaikki muuttuu ja ainoastaan huononpaan suuntaan. Onneksi ei kuitenkaan kaikki poliitikotkaan ajattele em. tahojen ja kirjoittajan ¤ 82 tapaan.
Mikäli kävisi ikävällä tavalla eli esim. LP lakkautettaisiin, niin kyllä ainakin LP-lähtöisten virkamiesten tulisi kirjata työaikansa sitten oikealla tavalla - mikäli ei suoriteta liikennevalvontaa, työaikaa ei tulisi kirjata lv-työaikakoodille. Tänä päivänähän paikallispoliisi kirjaa kaiken "luppoaikansakin" liikennevalvonnan piikkiin ja poliisiylijohtaja jeesustelee sitten näillä tiedoilla !