Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa

olli

/ #51 Mahotonta meininkiä

12.02.2013 06:19

Tässä asiassa toiminnee lievästi sovellettu suomennos 10 syystä, miksi homoavioliitto on väärin:
1. Homous ei ole luonnollista. Suomalaiset vihaavat kaikkia epäluonnollisia asioita, kuten silmälaseja, polyesteriä ja ilmastointia.
2. Seura tekee kaltaisekseen. Homojen kanssa heiluvista tulee myöskin homoja, samaan tapaan kuin pitkien ihmisten kanssa hengailevista tulee pitkiä.
3. Se madaltaa kynnystä kaikille muillekin omituisuuksille. Homoavioliittojen salliminen johtaa, siihen, että pian jotkut haluavat naida lemmikkinsä, sillä koira on oikeuskelpoinen henkilö ja kykenee allekirjoittamaan avioliittosopimuksen.
4. Avioliittoa ei voida muuttaa. Se on ollut kauan olemassa täydellisen muuttumattomana instituutiona. Naiset ovat edelleen omaisuutta, tummaihoiset eivät voi naida vaaleita ja avioero on laiton.
5. Avioliiton pyhyys tuhoutuu. Heteroavioliitot ovat merkityksettömämpiä, jos homoliitot sallitaan. Britney Spearsin 55 tunnin hupiavioliiton pyhyys pirstaloituisi.
6. Avioliiton pitäisi tuottaa lapsia. Vain heteroliitot ovat kelvollisia, koska niistä voi syntyä lapsia. Homojen, lapsettomien ja vanhusten ei tulisi avioitua, sillä lastenkotimme eivät ole vielä täysiä ja maailma tarvitsee lisää lapsia.
7. Homovanhemmat -> homolapset. Aivan ilmiselvästi homovanhemmat tuottavat vain homolapsia, sillä heterovanhemmat tuottavat vain heterolapsia.
8. Uskonto ei tue sitä. Kaltaisessamme teokratiassa yhden uskonnon arvot pätevät koko valtioon. Siksi Suomessakaan ei ole kuin yksi uskonto.
9. Tarvitaan miehen ja naisen mallit. Lapsista ei ikinä voi kasvaa tasapainoisia, jos kotona ei ole sekä mies- että naisroolimallia. Siksi yhteiskuntamme aktiivisesti estää yksinhuoltajia kasvattamasta lapsia.
10. Se muuttaa yhteiskunnan perustuksen. Emme ikinä voisi sopeutua sellaiseen yhteiskuntamuutokseen. Siitä syystä emme ole sopeutuneet autoihin, lamaan emmekä pitempiin eliniänodotteisiin.