Ginga Densetsu Weed: Orion animeksi

 

http://www.kaksoissola.net - Kaksoissola.net

Ginga-tietoa & aktiivinen keskustelufoorumi

https://www.facebook.com/Kaksoissola - Kaksoissola Facebookissa

Ginga-uutisia Suomesta ja maailmalta

http://kaksoissola.blogspot.fi/ - Kaksoissolan blogi

 

Tämän adressin tarkoituksena on kannustaa japanilaisia kustantajia tekemään Ginga Densetsu Weed: Orion -mangasta anime tai vaihtoehtoisesti jatkamaan Ginga Densetsu Weed -animea. Tämä adressi lähetetään japanilaisille kustantajille tammikuun 2013 aikana.Ginga Densetsu Weed: Orion on suosittujen Ginga: Nagareboshi Gin (Hopeanuoli) ja Ginga Densetsu WEED (Hopeanuolen poika - Weed) –anime/manga-sarjojen jatko-osa. Orionista ei ole vielä ilmestynyt animea eikä sitä tiettävästi ole vielä suunnitteilla. Tämä adressi lähetetään Japaniin sarjan kustantajalle siinä toivossa, että kansainvälinen kiinnostus saisi sarjan tekijät harkitsemaan anime-sarjan tekemisestä. Vaihtoehtoisesti toivotaan Weed-animen jatkumista, sillä nyt julkaistu Weed-anime käsittelee vain mangan osat 1-30, vaikka sarjassa on 60 osaa.Adressin allekirjoittaneet ovat kiinnostuneita sarjan ilmestymisestä ja ostaisivat Weed- tai Orion-animen  virallisena julkaisuna, kun se ilmestyisi heidän äidinkielellään tai englanniksi tekstitettynä.

 

Kiitos kuvasta JENIACille (http://jeniac.deviantart.com/gallery/25281473?offset=24#/d2vpvfe).

 

Lisätty 27.10.2012 Adressissa on nyt reilut 500 nimeä ja se lähetetään piakoin Japaniin kustantajille. Allekirjoituksia voi (ja tulee!) vielä laittaa, sillä laitan adressin uudestaan, jos nimimäärä nousee tästä vielä reilusti. Kiitos kaikille tähän mennessä osallistuneille!

 

Lisätty: 20.5.2013 Adressi laitettiin vuodenvaihteen jälkeen Japaniin. Vastausta ei ole vielä kuulunut. Adressi laitellaan Japaniin uudestaan, kun 1500 nimen raja menee rikki.

 

Lisätty: 19.3.2014 Kahteen kertaan laitettuja nimiä sekä nimimerkit poistettu allekirjoituksista.