16-vuotiaan tytön raiskanneen poliisin kuva ja nimi julkisuuteen

Keski-ikäinen poliisi sai teini-ikäisen tytön virkamerkin avulla asuntoonsa ja raiskasi tämän. 51-vuotias mies tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa kahden vuoden ehdolliseen vankeuteen, joka tuli raiskauksen ohella sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Syyte virka-aseman väärinkäytöstä hylättiin.

Meillä kansalaisilla on oikeus vaatia luottamusta poliisiin ja virkavaltaan. Emmekä voi hyväksyä sitä, että poliisi saa tehdä mitä tahansa joutumatta vastuuseen teoista. Ei poliisi ole lain yläpuolella.

Suomen lain mukaan medialla on oikeus julkaista tuomitun henkilön kuva ja nimi! Kerätään nimiä tähän adressiin jotta saadaan nimi ja kuva julkisuuteen!!!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Jirka Marjamäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kauppojen aukiolorajoituksista luopua?