Pro Teivo

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#11

Asioille on tehtävä jotain.

Petra Roos (Hämeenkyrö, 20.12.2019)

#29

Hevoset ja hevosurheilu on monille todella tärkeää.

Kiia Meskanen (Tampere, 21.12.2019)

#45

Älkää tuhotko teivoa tai sen lähialueita. Merkittävä paikka vuosikymmenten ajan!!

Juha Ruusila (Ylöjärvi, 21.12.2019)

#50

Säilytettävä hyväksitodetulla paikalla.

Martti Manninen (Ikaalinen, 21.12.2019)

#57

Ravikeskuksen säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää hevosharrastajille - ja ammattilaisille keskeisen sijaintinsa takia.
Kaupunkilaiset voivat tutustua tähän hienoon eläimeen ja sen tuomiin harrastusmahdollisuuksiin kehittämällä ravikeskusta koko hevosurheilun sekä tapahtumien"mekaksi".

Pia Hakala (Nokia, 21.12.2019)

#68

Teivo pitää ehdottomasti säilyttää ravikansan käytössä!

Saru Valtonen (Ylöjärvi , 21.12.2019)

#125

Hong Kongissakin on hevosurheilukeskus pilvenpiirtäjien välissä keskellä kaupunkia. Kyllä Tampere ja Ylöjärvi halutessaan pystyvät pitämään raviradan helposti saavutettavissa asutuksen lähellä.

Hanna-Leena Ruokonen (Tampere, 30.12.2019)

#179

Teivon ravirata on tätä nykyä hyvien kulkuyhteyksien päässä myös julkisilla kulkuneuvoilla kulkeville. Itse olen ollut työssä radan tallissa ja kulkenut työmatkat bussilla. Jos rata siirretään jonnekin korpeen, sinne ei mene enää senkään vertaan katsojia kuin tähän asti. Tampereen kaupungin pitää ymmärtää, että raviurheilu on osa suomalaista identiteettiä ja osa suomenhevosen historiaa. Kehtaan väittää, että ilman raviurheilua ei suomenhevosta olisi niin jalostettuna ja hienona rotuna kuin se tänä päivänä on. Suomenhevonen ei ole lailla suojeltu, vaikka pitäisi olla. Teivossa on myös uusi hevosklinikka, joka on tasokas ja jonne tullaan pitkienkin matkojen takaa. Raviurheilu on tasa-arvossaan huippua ja opettaa jo lapsia tasa-arvoon ja hevosen hyvään kohteluun. Suomi on kärkimaa maailmassa hevosen terveydenhoidossa ja hevosen hyvässä pidossa, meillä on urheilun puolella hyvät lait hevosen parhaaksi, paljon paremmat kuin muilla eläimillä. Teivon talleilla on vuosikymmenten saatossa valmennettu monta hyvää kansainvälisen tasonkin hevosta. Lisäksi talleilla on paljon varsavalmennusta. Myös kuninkuusraveja ja UET-tason kilpailuja on järjestetty Teivossa menestyksekkäästi ja ne tuovat esille sekä Tamperetta että Ylöjärveä.

Anne Elina Pirttilahti (Tampere, 19.01.2020)

#197

Sopivasti tallimatkalla varrella ❤️
Ja hyvät palvelut ja tekijät!

Heli Halonen (Tampere, 20.01.2020)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…