Pirkkalan ja Lempäälän välinen virkistysmetsä ja ekologinen käytävä tulee säilyttää sellaisena myös tulevaisuudessa.

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#2606

Ei missään nimessä arvokasta luontoa saa tuhota 6minuutin takia ja ihmiset menettävät kotinsa

Ssri Latvs (Lempäälä, 14.01.2021)

#2627

Syntyperäisenä tamperelaisena koskettaa sydämmestä, että arvokas luontoalue jäisi moottoritien alle. Toivon siis todella, että tiesuunnitelmaa muutetaan ja alueesta tehtäisiin luonnonsuojelualue, jolla vahvistaa alueen virkistyspotentiaalia.

Satu Salmi (Helsinki, 14.01.2021)

#2655

Lempääläkään ei kaipaa enää yhtään uutta liikenneväylälinjausta! Vanhat uusine raiteineen ja meluvalleineen kuntoon!

Heini Mäenpää (Lempäälä, 14.01.2021)

#2670

Lähiluontokohteiden arvo on mittaamaton. Sitä ei voi mitata liikenteen sujuvuudella. Ihmisten hyvinvoinnin parantaminen on meidän jokaisen kansalaisen velvollisuus. Kuntapäättäjät päätätte nyt myös lastenlastenne puolesta, jotta he voivat myös nauttia tästä harvinaisesta luontokokonaisuudesta. Tämä arvokas kohde on säästettävä ja etsittävä muita ratkaisuja liikenteen sujuvuuteen.

Jaana Kuusisto-Siuro (Tampere, 15.01.2021)

#2687

Kaikkia metsäalueita ei tule uhrata talouskasvun ja tehokkuuden vuoksi, vaan rakentamatonta luontoa tulee säilyttää myös tuleville sukupolville.-Tämä on tärkeää myös asutuskeskusten läheisyydessä.

Antti Sinervo (Tampere, 15.01.2021)

#2715

Paikan tuhoaminen olisi todella sääli, paikka on aivan mieletön. Tarvetta moottoritielle ei ole.

Eija Valakallio (pirkkala, 15.01.2021)

#2716

Nyt järki päähän siellä.

Jyrki Valakallio (Pirkkala, 15.01.2021)

#2746

Säästäkää arvokkaat retkeilykohteet. Kiitos!

Kristiina Alhainen (Pirkkala, 16.01.2021)

#2762

Tien rakentaminen ainutlaatuisen luontokohteen läpi on täysin käsittämätön idea. Olen jo nyt huolissani Iso-Naistenjärven ympäristössä tapahtuneista hakkuista. Järvi ympäristöineen tarjoaa kodin lukuisille metsän eläimille. Miksi meillä olisi oikeus hyökätä viattomien asukkaiden kimppuun ja karkottaa heidät julmasti omasta elinympäristöstään, jonka ulkopuolella he eivät pärjää? Mielestäni ihmiset tuijottavat tätä koko asiaa täysin väärästä näkökulmasta. On naiivia ja moraalitonta perustella tien rakentaminen sillä, että se vähentää ruuhkia ja helpottaa liikkumista autoilun lisääntyessä. Asiat on laitettava mittasuhteisiin! Nyt ei todellakaan puhuta pelkästään autolla puksuttamisesta, vaan otamme jokainen omilla valinnoillamme osaa laajaan, globaaliin ilmiöön: ilmastonmuutokseen. Tienraivaushankkeessa on jo valmiiksi oletusarvona autoilun lisääntyminen runsaasti, mikä on täysin vinksahtanut lähtökohta. Haluammeko raivata kauniin luonnon edestämme vain voidaksemme toteuttaa häikäilemättömästi suunnitelmamme, jotka loppujen lopuksi nakertavat koko ihmiskunnan hyvinvointia? Metsät ovat tärkeitä hiilinieluja, joiden tuhoutuessa hiilidioksidi vapautuu ilmakehään lämmittämään ilmastoa. Otetaan nyt yhdessä järki käteen ja rakennetaan kaikille -niin ihmisille kuin muillekin lajeille- hyvää tulevaisuutta, jossa saamme vapaasti nauttia lähiluonnon rikkauksista.

Vilja Lehtinen (Pirkkala, 16.01.2021)

#2774

Luonnontilaiset lähivirkistysalueiden arvo on yhä merkittävämpi ihmisten hyvinvoinnille, joka on korostunut Covid-19 pandemian aikana. Alueen luontopolut ja reitistö ovat myös tärkeitä lapsiperheille ja saavutettavissa myös julkisilla autottomille retkeilijöille kuten itselleni ja ystävilleni. Luonnonmonimuotoisuuden vaaliminen on myös nostettava tässä esiin.

Salla Sistonen (TAMPERE, 16.01.2021)

#2781

Harvinaista vielä säilynyttä palaa erämaasta jossa liikkuu paljon retkeilijöitä, lenkkeilijöitä ja monia eläinlajeja ei pidä tuhota rakentamalla moottoritie sen halki.

Tapio Systä (Tampere, 16.01.2021)

#2791

Pirkkalassa myös lentokenttä. Metsiä olisi hyvä olla tästä syystä runsaasti.

Päivikki Malm (Pirkkala , 16.01.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…