Ei rokotepassille

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#211

Hyväksy sinä Suomen hallitus, että teet laittomasti päätöksiä ja olet totisesti hävinnyt totaalisesti!

Anitta Vuorela (Tampere, 03.03.2021)

#225

Bill Gates:
1. Keksi ja patentoi Coronavirus, COVID-19
2. Valmista sille rokote, terästettynä nanoteknologialla, RFID seurantasirulla, älypölyllä yms. joilla kommunikoidaan uuden 5G verkon kautta. Näin rokotteen ottajaa voidaan seurata realiaikaisesti, kaikista muista ominaisuuksista nyt puhumattakaan.
3. Maksa lobbareillesi 100.000:- euroa ennakkoon laaditun listan mukaan
4. Laske virus liikkeelle ja levitä valtavalhemedian kautta paniikkia
5. Pistä maailma kiinni ja aiheuta maailmanlaajuinen korkurssiaalto
6. Odota että ihmiset on pakotettu lainaamaan rahaa kamuiltasi selviytyäkseen arkipäivästä
7. Osta kaikki kaatuneet ja maksuvaikeuksiin joutunee merkittävät yritykset halvalla
8. Laske vuoden lopussa rokotteesi myyntiin
9. Naura koko matka pankkiisi

Jouni Aaltonen (Kaarina, 04.03.2021)

#233

Liian kova keino kun rokotteesta saadaan ristiriitaista tietoa THL:n puolelta. Liian salamyhkäistä ja outoa markkinointia influenssaan verrattavissa olevan viruksen takia .

Anette Vuori-Karas (Vantaa, 04.03.2021)

#236

Rikkoo itsemääräämioikeutta. Jokaisella oikeus itse päättää ruumiistaan. Hävetkää päättäjät, te olette rikollisia.

Satu Hoffström (Loviisa, 04.03.2021)

#238

Ruumiillisen koskemattomuuden täytyy jatkossakin olla perusoikeutemme.

Kirsi Kautiainen (Helsinki, 04.03.2021)

#256

Ihan hulluttahan tämä on

Kaisa Laurila (Oulu, 04.03.2021)

#265

Kyllä yksilön suojaa pitää kunnioittaa. Ei kait vielä olla diktatuurissa. Ollaanko tätä tekemässä Suomi Oy Corporatiolle vaiko kansanvallan itsenäiselle suomelle. Sopimukset esiin ja julkisiksi kuka vastuussa, jos jotain sattuu. Ja vielä tehdään tavlliselle nuhalle ihan naurettavaa touhua.

Juha Keinänen (Espoo, 04.03.2021)

#273

Rokotepassi mitätöi kansalaisten tasavertaisuuden, ihmisoikeudet,oikeuden päättää omasta kehostaan. Rokotepassi mitätöi Suomen kehityksen ihmisoikeusvaltiona, ja sen jälkeen emme voi myöskään moittia muissa maissa tapahtuvia ihmisoikeusrikkomuksia,koska oma maamme polkee ihmisoikeuksia. Suomen kansalaisena vetoan päättäjiin että valtio kunnioittaa kansalaisoikeuksia,että rokotepassista luovutaan.
Kunnioittaen
Helena Ikonen
Suomen kansalainen

Helena Ikonen (Hankasalmi, 04.03.2021)

#277

Pakkorokottaminen ja koko yhteiskunnan rokottaminen ilman pitkäjänteisiä näyttöjä rokotteiden todellisista haittavaikutuksista on epäeettistä ja valtava riski tuleville sukupolville mutation kautta puhumattakaan miten tämä muuttaa evoluution luonnollista kulkua. Päättäjillä on vastuu hahmottaa kokonaiskuva ja osata tuoda ratkaisuja, jotka ovat toimivia sekä lyhyellä, että pitkällä jänteellä.

Niklas Christides (Helsinki, 04.03.2021)

#281

Ei rokotepassia. Teidän agendat tiedetään.
Miksi teette tämän kansalaisille?
Haluatteko tekin yksilönä menettää vapauden? Kenen leipää syöt sen lauluja laulat.
Totuus voittaa ja jos olette tässä valehtelussa mukana niin tulette joka ikinen vastaamaan tekosista siinä kohtaa kun asiat tulee julki. Ja se että mitä peliä pelaatte. Meille opetettiin lapsena kotona että ei saa valehdella ja olla epärehellinen.

Aila Kämäräinen (Hämeenlinna, 04.03.2021)

#297

Ei rokote passia

Eila Huhtanen (Tampere, 04.03.2021)

#305

Suomi on aina ollut vapaa maa. Ja rokotteet ovat täällä vapaaehtoisia, joka on hyvä asia.
On paljon ihmisiä, jotka eivät pysty rokotetta esim.terveydellisistä, uskonnollisista tai vakaumuksellisista syistä. Rokotepassia ei saa hyväksyä, koska silloin on vaarana että kansakuntamme jakaantuu niin sanotusti kahden kerroksen väkeen ja rokottamattomat joutuvat eristykseen loppuelämäkseen.
Tällaista natsi-Saksaan viittaavaa toimintaa ei Suomen kaltaisessa vapaassa maassa saa sallia.

Heli Nyman (Pirkkala, 04.03.2021)

#311

Vähän muokkasin ja korjasin kirjoitusmogia...;

Minä Johanna Marjatta Karjunen määrään hoitotahdostani seuraavaa:

Minulle EI SAA antaa MINKÄÄNLAISIA rokotuksia eikä myöskään mitään muita rokotteisiin rinnastavia (geeni-terapiaksikin mahdollisesti määriteltyjä) hoitoja. Minulle EI SAA tehdä korona testausta eikä ottaa minkäänlaisia näytteitä ilman kirjallista lupaa. Kirjallisen luvan saamisesta voidaan toimenpiteet suorittaa aikaistaan viikon jälkeen luvan antamisesta, jona aikana voin vielä perua suostumukseni, viimeistään paikan päällä.

Minua ei saa eristää mihinkään tilaan virustartunnan tai epäillyn takia eikä minua saa laittaa karanteeniin vasten tahtoani. Minuun ei saa laittaa lääketieteen varjolla robotekniikkaa, nanotekniikkaa eikä soluja tai mitään muutakaan, jotka ovat peräisin ihmisestä tai eläimistä.

Lääketieteellinen testaus tulee AINA perustua potilaan omaehtoisuuteen sekä omaan itsenäiseen päätöksen tekoon.
Käytän tässä omaa vapaata tahtoa omana vapaana suvereenina, ja minun määräämiä rajoja ei kenelläkään ole oikeus ylittää.

The ten points of the Nuremberg Code:

The ten points of the code were given in the section of the verdict entitled Permissible Medical Experiments

The voluntary consent of the human subject is absolutely essential.
The experiment should be such as to yield fruitful results for the good of society, unprocurable by other methods or means of study, and not random and unnecessary in nature.
The experiment should be so designed and based on the results of animal experimentation and a knowledge of the natural history of the disease or other problem under study that the anticipated results will justify the performance of the experiment.
The experiment should be so conducted as to avoid all unnecessary physical and mental suffering and injury.
No experiment should be conducted where there is an a priori reason to believe that death or disabling injury will occur; except, perhaps, in those experiments where the experimental physicians also serve as subjects.
The degree of risk to be taken should never exceed that determined by the humanitarian importance of the problem to be solved by the experiment.
Proper preparations should be made and adequate facilities provided to protect the experimental subject against even remote possibilities of injury, disability, or death.
The experiment should be conducted only by scientifically qualified persons. The highest degree of skill and care should be required through all stages of the experiment of those who conduct or engage in the experiment.
During the course of the experiment the human subject should be at liberty to bring the experiment to an end if he has reached the physical or mental state where continuation of the experiment seems to him to be impossible.
During the course of the experiment the scientist in charge must be prepared to terminate the experiment at any stage, if he has probable cause to believe, in the exercise of the good faith, superior skill and careful judgment required of him that a continuation of the experiment is likely to result in injury, disability, or death to the experimental subject.

Johanna Karjunen (Fuengirola, 04.03.2021)

#312

Euroopan neuvosto linjasi aiemmin, että ketään ei saa millään lailla syrjiä mikäli rokotetta ei ole ottanut. Tämä alkaa vaikuttaa vahvasti natsimeiningiltä ja mikä pahinta, propaganda on upotettu ihmisiin niin taitavasti, että suurin osa ihmisistä ei huomaa sitä, edes päättäjät. Tämä on järkyttävää ja pelottavaa. Ei uskoisi, että tämän päivän Suomessa tämä on mahdollista.

Eeva Karonen (Ruovesi, 04.03.2021)

#321

Lopettakaa tämä hulluus jo!!!

Anne Tapio (Kemi, 04.03.2021)

#348

Ei ihmeessä läpi rokotepassia

Soraya Lindberg (Kåge , 04.03.2021)

#354

Ihmisten alistaminen on loputtava. Perustuslaki kunniaan, kansan kaikenlainen hyvinvointi edellä. Koronaa eikä pandemiaa ole ollenkaan. Valehtelu on loputtava tai kansan kyykyttäjät vaihtoon pikaisesti.

Liisa Saksanen (Joensuu, 04.03.2021)

#361

IHMISOIKEUKSIIN KUULUU VAPAA VALINTA. MUISTETAANPA MYÖS PERUSTUSLAKI.

Sirpa Virtanen (Arrakoski, 04.03.2021)

#383

Eiköhän jo riitä tämä pelleily

Marjut Suomäki (Tampere, 04.03.2021)

#392

Terveellinen ruoka ja vastustuskyky parempi kuin jatkuvat rokotteet🙏

Riitta Korostishevsky (Espoo, 04.03.2021)

#394

Nyt miettikää! Ihminen - ih-mi-nen - joka ei jostain syystä ota lääkeainetta kehoonsa, EI OLE alhaisempiarvoinen. Tämä passi voi rajoittaa myös Sinun elämääsi jatkossa ja rankasti. Tähänhän ei merkitä vain koronarokotetietoja, vaan kaikki terveystiedot voidaan pikkuhiljaa sisällyttää passiin. Ja Sitra samalla suunnittelee, kuinka passi voidaan lukea maksupäätteellä. Nyt oikeasti valot päälle!!

Sanna Raatikainen (Oulunsalo, 04.03.2021)

#397

Monille ihmisille maailmanlaajuisesti ei tulla tarjoamaan rokotetta joten passit ovat syrjintää heitä kohtaan.

Timo Lauttamus (Isokyrö , 04.03.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…