Tapahtumat sallittava muiden kohtaamisten rinnalla - Samat säännöt kaikille 

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#2223

Kannatan tehtyä vetoomusta!

Pertti Flink (Helsinki, 13.03.2021)

#2229

Vaihdetaan maskisuositus tarvittaessa maskipakkoon säännöissä, jookos?

Pertti Palo (Espoo, 13.03.2021)

#2249

Olisiko syytä jo kohtuullistaa rajoituksia.

Teija Hossi (Masku, 13.03.2021)

#2253

Ihmisten mielenterveys menee ilman kulttuuria! Antakaa meille armoa ja sallikaa kulttuuri ja taidetapahtumat!

Karoliina Kuismin (Ylöjärvi, 13.03.2021)

#2265

Tack för allt det goda arbete ni gjort och låt oss fortsätta framåt i samma goda anda samt inkludera att alla sammankomster och mänskliga möten behandlas lika när Finland börjar öppna upp då Covid-19-pandemin lättar. Med aktning, Simon Häger

Simon Häger (Helsingfors, 13.03.2021)

#2267

Älkää antako Koronan tappaa kulttuuria!!

Heikki Haimila (Vantaa, 13.03.2021)

#2278

Kulttuuriala on osa normaalia, hyvin toimivaa yhteiskuntaa. Sillä alalla toimivilla täytyy olla samat oikeudet elinkeinonsa harjoittamiseen kuin kaikilla muillakin. Mitään perustetta tämän alan erityisrajoituksille ei ole.

Laura Attila (Sipoo, 13.03.2021)

#2309

Auki, heti

Salli Pirhonen (Vantaa, 13.03.2021)

#2339

Kyse ei ole ainoastaan suuren määrän ihmisiä taloudesta, vaan vielä suuremman määrän henkisestä jaksamisesta.

Maija-Liisa Piri (Vihti , 13.03.2021)

#2350

Jaksamista, kyllä tämä pandemia vielä voitetaan. Toivottavasti hinta ei ole liian korkea ainakaan musiikkikulttuurin osalta.

Joel Rinne (Hämeenlinna, 13.03.2021)

#2353

Nyt järkee päätöksiin

Irma Leskinen (Helsinki, 13.03.2021)

#2385

Samat säännöt eri toimijoille yhteiskunnassa!🙌🏻

Julius Martikainen (Tampere, 13.03.2021)

#2386

Kohtuullista tukea myös taide-allalle.

jari virman (kirkkonummi, 13.03.2021)

#2390

Ammattiin tähtäävät musiikinopiskelijat eivät kykene täysipainoisesti etenemään opinnoissaan ilman mahdollisuuksia esiintyä yleisölle edes Sibelius-Akatemian saleissa!

Päivyt Meller (Helsinki, 13.03.2021)

#2395

Mulla on niin kamala ikävä live keikoille kannattamaan lempi artistejani ja lempi bändejäni, etten osaa edes tarpeeksi sanoin kuvailla.....! ❤ Musiikki on parhaimmillaan livenä kuultuna ja jaettuna se hetki rakkaiden ihmisten kanssa. ❤ Vuosi tuntunut todella tyhjältä. Musiikkia kuuntelen päivittäin sekä itse laulaen myös, en voisi kuvitella elämää ilman musiikkia! ❤ Musiikki auttaa kaikessa, tsemppaa ja kannustaa, siitä saa iloa ja lohtua ja auttaa jaksamaan vaikeiden aikojen yli, kunpa joku auttaisi musiikin tekijöitä nyt vaikeiden aikojen yli. ❤ Kuvitelkaa myös sellainen tilanne että olet freelancer näyttelijä tai artisti, joudut siis työskentelemään yrittäjänä, tyhjän päälle jäädessäsi mitä tukia saat? Ei kelastakaan artistit mitään saa. Kuvitelkaa myös maailma kokonaan ilman musiikkia; radiokanavat olisivat aika turhia ilman musiikkia, mainoksista musiikki pois, kaikki tilaisuudet ja juhlat ilman musiikkia, elämä ilman taidetta, näytelmiä/teatteria, ilman elokuvia, ilman runoja tai kirjallisuutta.
Sanotaan että tässä maassa kaikki on mahdollista, ja niin onkin, ihmisten hylkääminen ja oman onnensa nojaan jättäminen tuntuu olevan kaikista helpointa tässä maassa!! Jotkut sanovat että eihän se ole oikeaa työtä, menkää oikeisiin töihin tai menkää vaan sinne sossun luukulle niin kuin muutkin ihmiset vaikka samaan aikaan tiedetään se ettei tämä maa kestä jatkuvaa velaksi elämistä ja tukien kanssa pelaamista; mutta ette tiedä että tämä ei vaan ole kaikille mahdollista!! Jos olet muusikko tai näyttelijä, se on oikeata työtä, monikaan ei sitä tiedä kuinka paljon harjoittelua ja työtä se vaatii että voit toteuttaa sitä alaasi ammattimaisesti ja taidolla, suurella sydämellä ja intohimolla johon moni tänä päivänä ei pysty tai halua tai uskalla lähteä kokeilemaan siipiään, tai sitten vaan yksinkertaisesti ne taidot eivät riitä joillakin; ja etenkään niillä jotka jauhavat näistä oikeista töistä. Nämä ihmiset jotka jauhavat "menkää oikeisiin töihin" kuulostavat vain todella katkerilta ihmisiltä, jotka vain pystyvät itse haaveilemaan samasta luovuudesta, taidosta, mielikuvituksesta ja katkerina pystyvät vain nauramaan toisten hädälle kun itsellä kaikki kunnossa. Tapahtuma-ala, muusikot ja näyttelijätkin ovat aina olleet etunenässä auttamassa muita ja järjestämässä hyväntekeväisyys konsertteja jne. niin missä on heidän tukensa nyt? Ei kukaan kestä konkurssissa toista vuotta enää! Nyt olisi teidän päättäjien aika näyttää se todellinen arvostus, ja ryhtyä toimeen, kauniit ja muka "ymmärtäväiset" sanat eivät enää yksikertaisesti riitä!!!! #VuosiHiljaisuuta

Leena Laine (Kärkölä, 13.03.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…