Ministeri Krista Kiurun tulee erota

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#406

Nyt jotain tolkkua noihin mielivaltaisiin päätöksiin ja rajoituksiin !

Piia Mäkelä (Järvenpää, )

#446

Kiurun toiminta on despoottista.ja täysin sopimatonta ministerille.Hänellä näyttää olevan henkilökohtainen agenda hotelli-ja ravintola-alan alasajoon ja ravintolatyöntekijöiden toimittamiseen työttömyyskortistoon. Hän toimii eduskunnan tahdon vastaisesti. Myöskin hallituksen muut ministerit eivät ymmärrä hänen motiiveitaan ja STM saamattomuutta päätöksenteon valmistelussa.Ihmetystä herättää, ettei pääministeri Marinkaan tunnu saavan Kiurua ruotuun. Nyt tarvitaan hyvää johtajuutta, että parlamentarismi, kohtuullisuus ja järki voittaa. Kiurun nollalinja: "Yksikin koronatapaus on liikaa", ei ole tästä maailmasta.

Petri Naumanen (Helsinki, )

#452

En luota Krista Kiurun kykyyn tehdä päätöksiä alan puolesta, mistä hän ei omaa tarpeellista tietoa tai kokemusta, saatikka osaa vaatia tarpeellista konsultaatiota henkilöiltä, joilla vastaavia ominaisuuksia olisi.

Nouk Valy (Helsinki, )

#477

Noudattakaa lakeja ja antakaa toisten harjoittaa omaa elinkeinoaan. Yrittäjät ovat tehneet kaikkensa jotta he voivat tehdä työtään ja pitää työntekijänsä. Asiakkaiden pitää tietää vastuunsa!

Eila Sepponen (Helsinki, )

#481

Tapahtuma-ala auki!

Pekka Kämäri (Helsinki, )

#496

Valtionjohdossa pitää jo pystyä tekemään päätöksiä todellisten faktojen pohjalta, eikä pelkästään vaan ideologian ehdoilla.

Matthias Möttö (Vantaa, )

#512

Kyllähän tämä menee jo Fingerpori -tasolle tämän ministerin toiminta.

Joel-Kristjan Karron (Rovaniemi, )

#521

Uskomattoman epäinhimillinen ihminen!

Pinja Turunen (Helsinki, )

#524

Mikään ei olisi parempaa, kuin tämä.

Oliver Lauronen (Helsinki, )

#533

Nyt menee niin vihkoon että veks...

Henri Holmström (Helsinki, )

#543

Tee saatte palkkaa joka tuo esiin, että olette töissä. Mutta lehdet, tilastot ja tiedemaailma on osoitttaut, että ette ole hoitaneet työtänne. Ja kun työpaikka on valtio josta kiitos varmasti ihan jonkun muun, juuri sain jopa veronpalautusta 1200 €, on selvä, että olette epäonnistuneet valtion kustantamalla paikalla, MINUN kustantamalla paikalla. Siinä kun osa kollegoistanne on selvästi edes yrittänyt, ja Te olette välttäneet kysymyksiä ja kameroita, varmistaneet jatkopaikkaanne koska ette halua tulevan julki, että ette ole kykenevä työhön josta kansa maksaa teille palkkaa ja antoi luottamuksensa. Erotkaa välittömästi.

Timo Salonen (Kaarina, )

#552

🤬

Juha-Pekka Paasila (Rauma, )

#559

Kiuru eroa!

Jukka Svensk (Helsinki, )

#561

Muistakaa oikeudenmukaisuus kansaa kohtaan ja lopettakaa toi perseily.

Harri Blåberg (Lahti, )

#578

Tervemenoa.

Olli Kauhanen (Kuopio, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…