Posti parantakoon tapojaan!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#3

Suomen vientiä ei voida lisätä jos kuljetukset ovat ongelma

Sakari Koskinen (Alajärvi, 12.08.2021)

#23

Posti vaatii jatkuvasti vastaanottajaa tekemään tulliselvityksen myös IOSS-lähetyksistä, joissa ALV on maksettu tilattaessa, vaikka Postin tiedotteiden mukaan se hoitaa tullauksen näissä tapauksissa. Posti yrittää myös erehdyttää vastaanottajaa maksamaan näistäkin lähetyksistä käsittelymaksun, vaikkei sitä edes Postin omien tiedotteiden mukaan tarvitse maksaa, jos Tullille ei tullut maksettavaa. Vaadin, että Posti velvoitetaan saattamaan IOSS-järjestelmä oikeasti toimimaan siten kuin sen oli tarkoitettu toimia.

Jukka Alve (Vantaa, 13.08.2021)

#24

1) 10.12.2020 lähetetty kirjattu kirje poistui Postin seurantajärjestelmästä heti tapahtuman jälkeen, eikä nyt vielä 8 kuukauden kuluttua ole mennyt perille. 2) Postin väliaikainen kääntö ykköskodista kakkoseen ei toiminut. 3) Postinjakaja tunki liian ison paketin postiluukusta niin, että luukku hajosi. 4) Seuraavaksi soitan taloyhtiön huoltofirmaan, koska juuri eilen sijoitusasunnon asukkaat ilmoittivat, että postikuukku on vääntynyt... Eri asunto, kuin edellisessä tapauksessa. 5) Joulu- ja ystävänpäiväkortteja tuli tänä vuonna viikkoja postileimapäivän jälkeen. Olivat likaisia ja taittuneita.6) Tuttavilta on tullut kyselyjä, että miksi en enää lähetä joulukortteja (olen lähettänyt). Tässä muutamia, ainoastaan yhden asiakkaan kohdalle sattuneita tapauksia. Jotakin pitää tehdä. Ehdottomasti.

Riitta Laari (Savitaipale, 13.08.2021)

#27

Posti kehuu tehneensä viime kaudella moninkertaisesti voittoa aiempiin vuosiin verraten. Samaan aikaan lähetysten katoaminen on moninkertaistunut.
On asiakkaan pilkkaamista maksaa johtajille provisoita ja optioita niin kauan, kun yrityksen toiminta on kriisissä.

Pasi Mustalahti (Turku, 13.08.2021)

#28

Postin sivut ja asiakaspalvelu on luokaton. Postin virheiden selvittelyssä asiakas joutuu soittamaan maksullisiin palveluihin. Eikä siellä mikään selviä. Odotin juuri 7 viikkoa pakettia jonka lähettäjä tiesi olevan Suomessa vaan Posti ei.

Mikko Ahonen (KAJAANI, 13.08.2021)

#30

Minä mm. olen postittanut CD-levyjä suomeen, ja niistä yli kymmenen ei koskaan tullut perille!

Reguel Steinbock (GODBY, 13.08.2021)

#34

Jotain vastuullisuutta tähänkin postin toimintaan.

Janne Timonen (Rovaniemi, 13.08.2021)

#52

Olen ollu 2 vuotta eläkkeellä,olin 45v ollut jakelussa postissa.Ennen lajiteltiin oma reitti,ja jakelusta pääsi ajoissa.Pysty hoitaa omat asiat,ja sosiaaliset kanssakäymisen.Mitä nyt on.Olen jatkuvasti yhteydessä entisiin työtovereitani.Ihan idioottia hommaa töissä.Ilmalassa erikseen lajittelijat,jotka kasaa reitit,eli jakelija ei itse kasaa.Pelkkää jakelua on sit 8 tuntia klo 10-18.30.Miten siinä kerkii syödä terveellistä ruokaakaan,ku mikroruokaa,tai kebabia,entä vessassa käynti.Niin,Arkadiankatu 28 on nykyjään kylmäaseman,siellä jakelijat ennen lajittelivat reittinsä,nyt sinne vain tuodaan lajiteltu posti,jonka jakaja ottaa.Hullu asia,joutuuhan siitä maksaa samaa vuokraakin,kun pidetään kylmäaseman,ku jos jakajat sielä lajittelisivat reittinsä.Nyt jää 10 reittiäkin avoimeksi,otetaan alihankkijoita,jotka hävittää postia.Ei ihme,että laatu kärsii.Ennen näin entisenä jakelijana sanon,ennen jakelu oli mukavaa,aikaisin töihin,aikaisin kotiin.Kuinka moni haluaa tommoista nykyistä työaikaa.Terveyskään ei kestä 8t jakelua.

Matti Tapaninen (Helsinki, 14.08.2021)

#65

He pyyhkivät aina vastuun pois itseltään vaikka he ovat mokanneet/hävittäneet lähetyksen.

Maria Kukulis (Vantaa, 15.08.2021)

#70

Kokemuksia paketeista jotka eivät saavuta vastaanottajaa vaikka kaikki merkinnät asiallisesti oikein osoitelappuun tulostettuna, puhelinnumeroineen. Kokemuksia kirjeistä, jotka sisältävät rahaa käteisenä, eivät ole tavoittaneet koskaan vastaanottajaa. Kokemuksia paketeista jotka jaetaan päättömästi toiselle puolelle Suomea, esim. lokerikkoon, kun se piti jakaa vastaanottajan lähelle lähipostipisteeseen!

Taisto Jantunen (Helsinki, 16.08.2021)

#72

Olin ennen verkkokauppias. Enää en ole. Kyllästyin takkuamaan Postin kanssa ja hinnoittelu tuhoaa kilpailukyvyn. Ja se epävarmuus ja pakettien kova käsittely. Harrastin ennen aktiivisesti postcrossingia, enää en, koska taksat on kovat. Tosi monta askelta saa töissä ottaa että saa yhden postimerkin ostettua. Sitten Posti ihmettelee kun lähetysmäärät pienenevät!

Johanna Yli-Kaatiala (Alavus, 16.08.2021)

#75

postimaksut voisivat olla pienemmät kun meitä on kuitenkin vielä paljon jotka kirjoittaa perinteisellä tavalla eli etanapostilla itsellänikin on noin 30 kirjekaveria ympäri suomea ja monella muulla on varmaan yhtä paljon jos ei enemmänkin. kysymys kuuluu myös mihin katoo kirjeet/laskut jotka ei tuu koskaan perille

Kirsi Pärnänen (Lappeenranta, 16.08.2021)

#76

Posti palautettava valtion haltuun. Posti ei saa olla voittoa tavoitteleva pörssiyhtiö. Postissa pitää olla riittävästi osaavia työntekijöitä. Postin on maksettava kunnon palkkaa työntekijöille, muillekkin, kuin pääjohtajalle. Vasta silloin on mahdollista luotettava postinkulku. Nykymenolla posti ei kykene hoitamaan hommiaan. Postin pitää olla yhteiskuntaa ylläpitävä laitos, ei tarvitse tuottaa voittoa, eikä tappiota. Pääasia on, että postinkulku sujuu ja se on luotettavaa, kuten ennen, kymmeniä vuosia sitten.

paula Jantunen (Kotka, 16.08.2021)

#77

Palvelua kaivataan 😆

Varpu Baarman (Vantaa, 17.08.2021)

#83

Postin toiminta on luvattoman huonoa vastuutonta.

Kirsi Manneh (Helsinki, 23.08.2021)

#92

Jos saisi omat laskut ja kirjeet eikä toisten laskuja joita en ala jakelemaan.
Paketit voisi toimittaa lähemmäksi eikä 38km päähän😠 Soitot asiaan ei auta koska siellä ei tiedetä mitään.Lähetyksiä kadonnut.
En käytä enää postin palveluja.

Raija Sakström (Hauho, 30.08.2021)

#99

Postin palvelut sekä työvoimapolitiikka on ajettu vastuuttomasti ala-arvoiselle ja epähyväksytyävälle tasolle.

Jyri Griisin (Lappeenranta, 25.10.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…