KELAn kuntoutuspsykoterapia on turvattava tulevaisuudessakin! #lainturvaamapsykoterapia

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#3430

Kelan tukema kuntoutus psykoterapia on arvokas ja tärkeä asia. Sen avulla on tullut aitetuksi moni ihminen jolla ei ole ollut mahdollisuutta/varaa omaan terapian.
Älkää purkako Hyvää ja toimivaa järjestelmää.

Lotte Soini (Kotka , 28.09.2021)

#3431

Kuntoutuspsykoterapia on usein välttämätöntä synnytyksen jälkeisestä masennuksesta toipumiselle ja työkykyisyyden palauttamiselle.
Johanna Wartio
Hallituksen puheenjohtaja
Äimä ry

Johanna Wartio (Helsinki, 28.09.2021)

#3443

Jos tavoite on pitää suomalaiset työkykyisinä mahdollisimman pitkään on terapia tässä avain asemassa. Kaikilla täytyy olla tasa-arvoinen pääsy terapiaan.

Jaana Toijonen (Helsinki, 28.09.2021)

#3526

KELAn kuntoutuspsykoterapia pitää säilyttää!!!

Sirpa Hilander (Helsinki, 28.09.2021)

#3546

Terapiaan pääsy on ihmisoikeus ja se on turvattava kaikille, myös köyhille, joilla ei ole varaa maksaa sitä itse.

Anu Peltomäki (Porvoo, 28.09.2021)

#3549

KELAn järjestelmä kaipaa kehittämistä mutta on psykoterapeuttiseen kuntoutukseen varsin toimiva, eikä toimivaa pidä purkaa.

Tommi Hartikainen (HELSINKI, 28.09.2021)

#3562

On erittäin tärkeä nähdä mahdollisen purkamisen kauaskantoiset vaikutukset. Se mistä ei ole ehkä ääneen puhuttu, on meidän yrittäjiksi siirtyneiden entisten työntekijöiden tyytymättömyys terveydenhuollon palvelujärjestelmään itsessään. Meistä moni on lähtenyt yrittäjiksi pois Sote-alalta sen mm. äärimmäisen kuormittavuuden/sairastuttavuuden vuoksi, mutta myös totaalisen turhautuneina sen puutteisiin ja toimimattomuuteen. Nämä olivat myös itselleni syitä kuntoutusyrittäjäksi siirtymiselle 4-vuotta sitten. Työskentelin siis yli 20-vuotta sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävissä Tampereella. Kuntoutuspsykoterapioiden Järjestämisvastuun siirtyessä hyvinvointialueille, näen pelkkiä uhkakuvia, kun rahat eivät ole enää korvamerkittyjä. Pelkään tosissani toimivan systeemin purkamisen välittömiä vaikutuksia niin lastensuojelun menojen kasvuina, kuin päihdeongelmien lisääntymisenä, mutta myös meidän kuntoutustyötä tekevien hyvinvoinnin merkittävänä negatiivisena muutoksena. Meistä moni ei aio palata enää ”juoksutytöksi” terveyskeskukseen antamaan 6:n suoritteen (potilas) ”Lean-ajattelun” mukaista terapiaa.
Kelan kuntoutuspsykoterapiajärjestelmä on laadukasta, toimivaa, asiakaslähtöistä ja ehdottoman tuloksellista. Älkää purkako toimivaa järjestelmää. Kehittäkää uusia mielenterveyspalveluita rinnalle ❤️

Tytti Artkoski (Nokia, 28.09.2021)

#3597

Tätä ei saa missään nimessä lopettaa!!! Suomalaiset voi huonosti, monista syistä eikä tästä päästä leikkaaminen auta yhtään.

Irma Pajuniemi (Forssa, 28.09.2021)

#3599

Kuntoutukset säilytettävä.

Seppo Seesjärvi (Helsinki, 28.09.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…