Vastustamme Janakkalan kusiaismäen kivi- ja maa-aineksen ottohanketta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#203

Kirkkotie on todella kapea jo nyt ja mikäli rekat alkavat kulkemaan siitä säännöllisesti, liikenneturvallisuus vaarantuu. Kevyen liikenteen väylä puuttuu pitkältä matkalta Kirkkotietä eikä piennarta ole. Kirkkotietä kulkee kävellen ja pyöräillen runsaasti ihmisiä ja tie on jo nyt vaarallinen sen kapeuden takia.

Tiina Kuossari (Tervakoski, )

#204

Asukkaiden rauhallinen ympäristö ei saa tuhoutua hankkeen toteutumisen kustannuksella. Törkeää kun tiedotetaan vasta nyt, hanketta on suunniteltu jo pitkään. Vesistö saastuu ja ympäristö tuhoutuu. Ei saa toteutua.

Oili Koivisto (Helsinki, )

#206

Niin olisiha se kivaa asua suht puhtaassa ympäristössä ja juoda puhdasta vettä omasta kaivosta tulevaisuudessakin. (500m mäestä)

arto rantala (tervakoski, )

#207

Tämä hanke vaikuttaa todella oleellisesti maisema-arvoihin, turvallisuuteen, pohjavesiin, kaikenlaiseen viihtyvyyteen isolla alueella. Ei missään muodossa pidä toteuttaa.

Leena Eriksson (Kerava, )

#210

Olen kotoisin Rehakasta, vaikka nyt asunkin Turussa. Luonnonsuojelusta puhutaan nykyään paljon, joten en oikein ymmärrä, miten kallionlouhinta ja siitä aiheutuva raskaan liikenteen kuljetus palvelee minkäänlaisia ympäristöarvoja.

Taru Rautio (Turku, )

#212

Karmeassa kunnossa ollut Rehakantie saatiin hyvään kuntoon - se on kohta historiaa, aivan sama on tilanne Tervakosken keskustassa, kun raskaiden perävaunuyhdistelmien ralli kulkee joka suuntaan...
Monet kaivot pilaantuu Kusiaismäen suunnalla ja meteli räjäytyksineen melkoinen, siinä sokkelit huutaa hoosiannaa...
Viimeinen poistuja sammutta valot lähtiessään🙈

Aatos Peltoniemi (Janakkala, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…