Ylöjärven Vuorentaustan avohakkuut estettävä ja metsä suojeltava

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#402

Tärkeä ympäristö asukkaille. Monet ovat luonnon vuoksi asettuneet asumaan tänne.

Päivi Stöckell (Ylöjärvi, )

#426

Avohakkuu on rikos!

Elina Saksala (Helsinki, )

#432

Vanhat metsät erityisesti tulisi suojella.

Teemu Hiltunen (Lempäälä, )

#455

Luonnon (ja samalla myös meidän ihmisten) suojelu alkaa paikallistasolta, kuten yllä tekstissä todetaan. Jokainen teko on tärkeä. Tuhottua ei saa takaisin.

Marjo Jalonen (Tampere, )

#470

Säilyttäkää Ylöjärvi viihtyisänä asuinalueena, jossa ihmisillä on tilaa ulkoilla aidossa, koskemattomassa luonnossa. Täällä metsää valittettavasti hakataan milloin mistäkin syystä alueilta, joissa sen voisi jättää rauhaan. Ihmisten mielenterveydelle metsä on tutkitustikin tärkeä ympäristö, on siis edullista ennaltaehkäisevää mielenterveystyötä jättää vanhempaakin metsää kaupunkilaisille kuljettavaksi.

Maria Pälviranta (Ylöjärvi, )

#482

Ylöjärven Vuorentaustan avohakkiuut ehdottomasti estettävä.

Auni Kettunen (Pori, )

#492

Vanhat monipuoliset metsät ovat korvaamattomia niissä eläville eliöille, ilmastolle ja ihmisille, jotka saavat metsästä mielenrauhaa, liikuntamahdollisuuksia, marjoja, sieniä... Metsä on helppo kaataa, mutta se ei palaudu samankaltaiseksi koko elinaikanamme, tai kenties koskaan. Vuorentaustan vanha metsä on suojeltava!

Elina Mathlin (Lempäälä, )

#515

Älkjää kaatako vanhaa metsää. Haluan uskoa hyvää Ylöjärvestä.

Kaisa Viitanen (Hki, )

#521

Avohakkuut eivät kuulu enää nykypäivään. Luonnonsuojelussa, villiinnyttämisessä ja ennallistamisessa on tulevaisuus !

Ahma Näädänheimo (Kuhmo, )

#522

Parisenkymmentä koululaisikäluokkaa ylöjärveläisiä olen johdatellut tuolla rakastamaan suomalaista metsää. Urbanisoituvan ympäristömme lomaan pitää jättää tilaa myös aidolle luonnolle. Se on elinehto sekä ihmislajille että niille lukemattomille muille lajeille, joiden elinympäristöstä tässä on kysymys.

Leena Luostarinen (Mikkeli, )

#525

Älkää hakatko. Oppikaa siitä tyhmyydestä, että toisaalla äskettäin konserttipaikka avohakattiin. Tämä metsä on Finlandia-palkitun kirjallisuuden syntysija.

Virpi Sahi (Espoo, )

#531

Viimeiset oikeat metsät säästettävä!

Hilkka-Maija Pääkkönen (Imatra, )

#539

Metsä on tärkeää lähiluontoa ja perintöämme!

Elina Mielityinen (Tampere, )

#541

Ilmastotekoja!! Nyt ei toisteta samoja virheitä uudestaan ja uudestaan vaan aidosti katsotaan tulevaisuuteen ja turvataan metsät! Tässä on nyt näytönpaikka Ylöjärvellä ja mahdollisuus suunnata nokka kohti tulevaa.

Anni Saksanen (Jyväskylä, )

#545

Kiitos ei avohakkuille!

Outi Borgenström (Tampere, )

#555

Käymme meille tärkeässä lähimetsässä keräämässä sieniä ja marjoja. Katselemme siellä myös Avaraa Luontoa, selostamme itse Jarmo Heikkisen puuttuessa. Tapaamme monenlaisia lintuja, kettuja ja joskus niitä vähemmän mukavia eläimiä, kuten kyykäärmeitä. Metsän eläimet tarvitsevat kotinsa ja me haluamme poiketa siellä tämäntästä vierailulla metsän ehdoilla.

Tarja Suomio (Ylöjärvi, )

#571

Toivottavasti teet kaikkenne ainutlaatuisen luontokohteen säilyttämiseksi ulkoilijoiden, luonnon monimuotoisuuden ja ilmastotavoitteiden turvaamiseksi! Kaupunkilaiset luottavat siihen, että teette moraalisesti oikein!

Pirkka Rannikko (Tampere, )

#589

Suunnitelmat avohakkuista Vuorentaustassa ovat täyttä hulluutta! Toteutuessaan suunnitelma tuhoaisi Ylöjärveläisiltä (muiltakin kuin Vuorentaustassa asuvilta) ja lähiseudun asukkailta luontoarvoiltaan erittäin merkittävää virkistysmetsäaluetta.

Jarkko Kaura (Ylöjärvi, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…