Roskalavat Hekan toimesta takaisin.

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#233

Kenen intressejä palvelee, että jatkuvasti vaikeutetaan ihmisten elämää ja asumista? Tajuan kyllä viherpointin mutta...onko todellakin niin, että se kuuluu vain pienimmän ja heikoimman asiaksi toteuttaa sitä?

Hannele Korpela (Helsinki, )

#236

Todellisuus tulisi olemaan jätekatosten täyttyminen sohvista sängyistä, joten säästöä ei varmaankaan kerry romulavan pois käytöstä.

Risto Pohjanheimo (Helsinki, )

#241

Tämä palvelu on todellakin tarpeellinen, muuten roskakatokset täyttyy tästä roinasta, mitä ei muuten saada pois.

Pertti Järvinen (Helsinki, )

#246

Enemmän kuluja tulee kun yksittäisiä tavaroita alkaa huoltomiehet kuskaamaan pois roska laitoksista.

Mirjam Mäki (Helsinki, )

#256

Hekan erittäin tärkeä palvelu on poistumassa.
Mihin se johtaa; ihmiset, autottomat, vanhukset,
huonosti liikkuvat vievät tarpeettoman tavaran roskiskatokseen...siitä tulee moninkertainen työ
huoltomiehille, kustannuksia asukkaille yms.
Harkitkaa vielä uudelleen..lavahomma on ollut tosi hyvä. Moni on löytänyt lavalta itselleen sopivaa tavaraa..toisen roska on ollut toisen onni...

Gunilla Nevalainen (Helsinki, )

#262

Tässä ei ole kyllä nyt mitään järkeä....

Petri Ojanen (Helsinki, )

#272

Ehdottomasti tulee säilyttää palokuorman , turvallisuuden yms järjestyksen pidon vuoksi . Olen varma että roskakatokset täyttyvät ongelmiin asti -Romulavat KIITOS

karla vainio (helsinki, )

#275

Roskalavojen vuosittainen tuominen pihoille on tärkeä, elävä ja käytännön läheinen perinne, joka helpottaa niin pihojen, kotien kuin varastotilojen siivousta, sekä pienentää jätteiden käsittelykustannuksia.

Mari Kinnunen (Helsinki , )

#276

Sen verran suolaista vuokraa maksetaan vaikka käytännössä mikään ei ikinä toimi niin ei tartte enää mitään lavoja poistaa

Heidi Säteri (Helsinki, )

#286

Tämä lavojen poistaminen ei poista ongelmaa. Pahenee vaan kun muutenkin molokkien vierustat täynnä roskaa. Siivotaan vai jos joku tehnyt vikailmoituksen. Hävetkää tälläisiä päätöksiä. Nyt järki käteen

Kirsti Leskinen (Helsinki , )

#292

Miksi aina mennään perse edellä puuhun ja asukkaat unohdetaan, Onni Ei asu hekalla

Lea Linneo (Helsinki, )

#293

Olin huoltomiehenä hekalla 9 vuotta ja lavat olivat hyvä ratkaisu siihen ettei ihmiset täytä kellari käytäviä ja roskahuoneita romuillansa. Ja varsinkin kellarien romut on turvallisuus riski. Hekalle tulee varmaankin suurempi kuluerä romujen poistosta . Lisäksi roskahuoneissa olevat romut jos jäteauto ottaa kyytiin niin jokaisesta laskutetaan kuutiohinta.

Juha Taina (Helsinki, )

#294

Roska lavat takaisin

Raili Hjerpe (Helsinki, )

#298

Lava on tärkeä asukkaille, jotta voivat heittää pois isompia tavaroitaan. Kaikilla ei ole mahdollisuutta toimittaa itse pois tarpeettomia tavaroita. Lava tulee halvemmaksi kuin se, että jätekatos täyttyy ja pihapiiri asukkaiden sinne heittämistä tavaroista. Lava motivoi myös asukkaita pitämään asuinympäristön siistinä ja viihtyisänä.

Ulla-Riitta Heikkinen (Helsinki , )

#302

Roskalavoja tarvitaan!

Kirsi Affleckt (Helsinki, )

#320

Voi että mikä takapakki jos tämä homma lopetetaan! Olen asunut nyt ensimmäisen vuoden hekalaisena, erittäin tyytyväisenä sellasena. Ja nyt kun näin ilmottelusta, että roskalavakin tulee, olin kiljua ilosta. Se, että tää toiminta aiotaan ajaa alas, on harmillista ja jokseenkin lyhytnäköinen säästökohde, sillä totuushan on se, että jos ei saa luvalla viedä niin viedään sitten öitä myöten kamaa roskakatoksiin. Saako Heka lisälaskun jokaisesta extrasta, tätä arvelen, ja miten pärjää asukas kun kaikki laarit on täynnä sinne ei-kuuluvaa kamaa.

Päivi Kyllönen (Helsinki, )

#321

Vaihtolavojen tilaus on meillä tärkein talotoimikunnan tehtävä ja sitä asukkaat eniten kyselevät ja toivovat. Vaikka tilaamme ne kahdesti vuodessa, silti jo nyt kerääntyy roskisten ympärille ennen lavan tuloa tavaraa. Jos lavaa ei tule ollenkaan, tämä tulee räjähtämään käsistä, ja tulee paljon kalliimmaksi Hekalle ja loppujen lopuksi asukkaille. Hekan olisi pitänyt kysyä ja käydä keskustelua näin läheisesti asukkaiden arkeen liittyvästä päätöksestä asukkaiden kanssa. Päätös tehtiin nopeasti ja yksipuolisesti.

Noura Mekhane (Helsinki, )

#327

Roskalavat takaisin!

Miia Pursiainen (Helsinki, )

#338

Jokainen meistä tietää, mitä jatkossa tapahtuu kaikelle skeidalle mitä kodeista asukkaat hylkäävät? Ne ei todellakaan päädy minnekkään Kivikkoon, vaan jää pyörimään huollon vastuulle yleisiin tiloihin, pihalle jne. kaunistamaan kaikkia asukkaita? Todella typerä päätös, mikä pitää perua heti! Palatkaa maanpinnalle sieltä pilvilinnoista?

Iiro Lilja (Helsinki, )

#354

Kevät siivouksen aikaan lava käyttöön

Jouko Päivinen (Helsinki, )

#356

Roskalavat palautettava, EHDOTTOMASTI!

Mikko Wichmann (Helsinki, )

#367

Tämä päätös kuormittamaan roskiksia ja vähävaraisille ja yksinäisille ihmisille on oltava mahdollisuus päästä eroon tarpeettomista tavaroista kerran vuodessa. On varmasti muita asioita, joissa voidaan säästää.

Liisa Pekkinen (Helsinki, )

#379

lavat takaisin.

Erkki Nakari (helsinki, )

#383

Jos niitä lavoja ei tuoda niin asukkaiden vuokrat nousevat vuosittain kun huoltomies noutaa kellareista suuria määriä tavaroita mitkä sinne on jätetty kun lavojen tuonti loppuu. Tai toinen vaihtoehto on että suurin tavaroita alkaa löytymään pihoilta ja lähipoluilta ja metsistä.

Reija Heino (Helsinki, )

#384

Ei todellakaan oteta pois mihin me muuten heitetään suuret roskat jos ei omista autoa tai kavereita autolla. Ei todellakaan natsaa et me sit heitetään isot roskamme normiroskiksii, koska vuokrat nousee... EI KÄY!!!

Jasmin Suonpää (Helsinki , )

#391

Ajatelkaa kokonaisuutta.

Kimmo Nekkula (Helsinki , )

#393

Kannetaan

Jaana Pehkonen (Helsinki , )

#395

Ihan varmasti huono ajatus luopua vuosittaisesta roskalasta. Tulee äkkiä kalliksi.

Vappu Johansson (helsinki, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…