Rädda Black Sheep-tomtens solterass i Jakobstad! Pelastakaa Black Sheep-tontin aurinkoterassi Pietarsaaressa! Save Black Sheeps sunny terrace in Jakobstad!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#401

Huono idea varjostaa suosittu kesäpaikka, joita ei ole Pietarsaaressa liikaa

Anu Isopahkala (Pietarsaari, )

#408

Me etäjeppisläisetkin haluamme istua kauniina kesäiltana Black Sheepin terassilla. Tuomme myös muutenkin rahaa Pietarsaareen monenlaisten palveluiden kautta.

Vesa Kannisto (Oulu, )

#462

Noo ere nu satan..

Robin Nars (Jeppis, )

#466

Black sheepin terassin aurinkoa ei saa peittää kerrostalolla. Kukaan ei halua varjoisalle terassille istumaan, mikä vaikuttaa negatiivisesti yrityksen kassavirtaan. Pietarsaaren kulttuuritoiminta on muutenkin heikkoa, ja tämä ei sitä ainakaan paranna.

Riina Sipiläinen (Tampere, )

#489

Tämä terassi on todella viihtyisä vihreä keidas kaupungin sydämessä, ja olisi suuri menetys sekä omille kaupunkilaisille että turisteille jos naapurin korkea rakennus peittäisi juuri sen tärkeimmän, auringon.

Mauri Jaakkola (Pietarsaari, )

#500

Ta inte bort allt för ungdomarna i centrum, vilket vanligtvis händer i Jakobstad

Britt-Mari Andersson (Jakobstad, )

#523

Enda terrassen som är värt att besöka i Jakobstad. Bostäder kan byggas annanstans, låt stadskärnan vara för invånare och besökare att njuta av.

Mia Vikström (Pietarsaari , )

#545

Meidän kaupunki tarvitsee tämän baarin, ihmiset lähtee Kokkolaan terasseille, jos Pietarsaari menettää tämän aurinkoisen paikan. BlackSheep on suosittu ja jo legendaarinen paikka monelle Pietarsaarelaiselle, älkää pilatko sitä.

Johanna Karlström (Pietarsaari, )

#547

Black Sheep är en viktig del av Jakobstad. Det finns andra tomter

Eric Svartsjö (Vaasa, )

#560

Save the evening sun!

Fredrick Byman (Jakpbstad, )

#571

Tämmöinen päätös ei elävöitä kaunista kesäkaupunkiamme, päinvastoin kun yksi hienoimmista terasseistamme menee auringolta piiloon !!! Todella ikävää koska tuo paikka on myös historiallinen !!! SURULLISTA MYÖS YRITTÄJILLE, OVAT VUOSIA TEHNEET HIENOA JA PERIKSIANTAMATONTA TYÖTÄ, PYYTEETTÖMÄSTI !!
Terv.Jarmo Hihtala

Jarmo Huhtala (Pietarsaari, )

#595

Ett för högt hus för nära kyrkan.

Dagny Vilkas (Jakobstad, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…