Vetoomus kansanedustajille: ei vieraan vallan sotilastukikohtia Suomeen!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1005

Now YOU HAVE BECOME the destroyers of worlds

Jussi Knuuttila (Heinola, 19.11.2023)

#1009

Tuo sopimus on vaarallinen meille suomalaisille. Tulemme kärsimään tuosta.

Pentti Hänninen (Kuusamo, 20.11.2023)

#1014

Ei tukikohtia Suomeen !

Hannele Tainio (Helsinki, 20.11.2023)

#1015

Ei USA:n husaaramiselle Suomessa. Ei joukkoja ei alueita USA:n käyttöön. Eikä minkään muunkaan maan joukkoja.

Erkki Matinlassi (Vantaa, 20.11.2023)

#1020

Suomi painottaa ja tukee kansainvälisessä politiikassa itsenäisten valtioiden itsemääräämisoikeutta kaikissa tilanteissa. Oman maan itsemääräämisoikeus on perusta, jolla samaa tukea voidaan muille valtioille perustella. Näytön paikka Suomella!

Aki Mettinen (Lohja, 20.11.2023)

#1026

Kansanedustajien ei pidä hyväksyä DCA-sopimusta Yhdysvaltojen ja Suomen välille. NATO-jäsenyyden lisäksi se olisi jo ihan liikaa.

Vuokko Heikura (Helsinki, 20.11.2023)

#1037

Ei vieraan vallan joukkoja Suomeen eikä saa sallia ydinaseita Suomeen.

Kirsti Puhakka (Helsinki, 20.11.2023)

#1039

Suomea ei saa luovuttaa Amerikan ja Naton taistelutantereeksi. Suomen kansa ei ole mitään velkaa Natolle, mut kuinka on päättäjien velan kanssa?

Senja Pekkola (Kouvola, 20.11.2023)

#1042

" Onko kukaan nähnyt koskaan oikein viisasta miestä/ naista?

Jarmo Tulonen (kotka, 20.11.2023)

#1066

Ei sotaa Suomeen. Ei sodanlietsojia Suomeen.

Jussi Laitervo (Espoo, 20.11.2023)

#1091

DCA-sopimus tulee hylätä ja palauttaa muokattavaksi siltä osin että Suomessa noudatetaan aina Suomen lakia ja vieraan valtion kansalaiset eivät ole Suomen tai kansainvälisen lain ulottumattomissa.
Yhdysvallat ovat jatkuvasti ja toistuneet syyllistyneet sota- ja siviilirikoksiin ulkomaisissa kohteissa. Tulee myös huomioida se, että Yhdysvallat ovat erittäin poliittisesti jännittynyt maa eikä maan poliittista tulevaisuutta tiedä. Seuraavien vuosikymmenien poliittinen epävakaus voi nostaa valtaan myös sellaisia hallintoja jotka hyödyntävät häikäilemättä ulkomaisia tukikohtia omien etujensa tavoittelemiseksi. Suomen tulee varautua myös "lännen" taholta nouseviin uhkiin ja huolehtia itsemääräämisoikeudestaan.
Alueita ei saa luovuttaa yksistään vieraan vallan käyttöön, ja paikalliset ympäristölait ja säädökset pätevät kaikilla käytetyillä alueilla. Vieras valta on vastuussa ja korvausvelvollinen toimintansa aiheuttamista mahdollisista ympäristöongelmista tms. Suomella tulee olla myös aina ajantasainen tieto siitä ketä täällä oleilee, vaikka viisumivapaus sallittaisiin.

Lisäksi ehdoton erillinen ydinasekielto sopimukseen, Suomeen ei saa tuoda eikä Suomessa saa säilyttää ydinaseita missään muodossa tai alueella. Suomen itsemääräämisoikeutta tulee vaalia!

Parhain terveisin, Satu Järvi, Espoo

Satu Järvi (Espoo, 20.11.2023)

#1105

Miksi olette myyneet suomen kysymättä kansalta?

Marjo Kurkela (Oulu, 21.11.2023)

#1110

Suomeen ainostaan Suomen omien asevoimien tukikohtia, jotka toimivat Suomen lakien alaisuudessa, ei missään tapauksessa minkään vieraan valtion pysyviä asemia!

Markus Myllylä (Herrala, 21.11.2023)

#1112

Miksi vieraan vallan sotajoukoilla pitäisi olla paremmat jokaisen (jokamiehen) oikeudet maassamme kuin oman maamme kansalaisilla?

Jukka Turunen (Helsinki, 21.11.2023)

#1115

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö totesi maaliskuussa 2023 Ruotsin television haastattelussa DCA-sopimuksesta, että kyseessä olisi suuri muutos, "melkein suurempi kuin NATO-jäsenyys". Asiasta ei ole kansaa informoitu riittävästi eikä siitä ole käyty minkäänlaista julkista keskustelua! DCA-sopimuksen solmiminen rikkoisi suuresti perustuslakiamme ja olisi maanpetokseksi katsottava toimi, joka tehdään salassa kansan tietämättä!

Sari Roiha (Turku, 21.11.2023)

#1132

Tukikihdille ei ole mitään tarvetta ja onko meillä oikeasti tarvetta astua noin pahasti naapurin varpaille ja vielä pissiä kengille?

Janne Lönnqvist (Raasepori , 21.11.2023)

#1134

Suomi kyllä pärjää ihan omalla kansalla..niinkuin tähänkin asti..täällä ei tarvita ketään Natoa tai USAn joukkoja häärämässä ..on vain vahingollista Suomen turvallisuudelle..puolueeton maa pitää olla !!

Leila Puiras (Seinäjoki, 21.11.2023)

#1135

Te pelkurit pilaatte Suomen ja suomalaisuuden.

Tuomas Kuusela (Evijärvi, 21.11.2023)

#1142

Hävetkää *******!

Ville Kulmala (Banyaa, 21.11.2023)

#1149

Samalla irti EU:sta ja omalla rahalla tulevaisuuteen :)

Juho Tanila (Seinäjoki, 21.11.2023)

#1152

Suomi päättäköön jatkossa itse onko se sodassa vai ei. Kun maassamme on vain omia joukkojamme, päätösvalta on todellinen.

Liisa Kuusipalo (Hämeenlinna , 21.11.2023)

#1154

Sopimusta ei pidä hyväksyä missään muodossa. Suomen ei pidä antaa alueitaan minkään vieraan vallan sotilastukikohdiksi. Suomen riippumattomuus ja itsemääräämisoikeus on säilytettävä. Asiasta on tiedotettava avoimesti koko kansalle.

Teija Lehtinen (Lohja, 21.11.2023)

#1169

Olette menneet liian pitkälle. Nyt Suomeen tulee USA; n armeija joilla ei tarvitse olla passia eikä viisumia eikä ASEENKANTOLUPAA!! TÄMÄ EI JÄÄ KANSALAISTEN PUOLESTA TÄHÄN.

Marko Peter Sallinen (Joensuu , 21.11.2023)

#1174

Hyvää asiaa ajatte, toivottavasti saatte tarpeeksi näkyvyyttä.

Mika Teppanainen (Pieksämäki, 21.11.2023)

#1176

Oma tupa; oma lupa.

aila nieminen (joensuu, 21.11.2023)

#1179

Itsenäinen Suomi?

Minkään suurvallan sotajoukot ja sotilastukikohdat eivät missään tapauksessa kuulu itsenäiseen ja vapaaseen Suomeen! Suomen on myös tulevaisuudessa saatava itsenäisesti päättää sodasta ja rauhasta.

Nyt, jälleen kansalta mitään kysymättä neuvoteltu ja eduskunnan käsissä oleva sopimus olisi todellisuudessa "kauttakulkusopimus 2.0" eikä Suomella sen hyväksymisen jälkeen olisi enää mitään suvereniteettiä omaan maahansa, omaan alueeseensa, ei mahdollisuutta itse päättää omasta kohtalostaan. Täällä olisi vieraan vallan sotajoukkoja eikä noita sotajoukkoja koskisi edes Suomen lait! Ei sen enempää kansainväliset lait - eikä noiden vieraan vallan joukkojen määrää olisi mitenkään sopimuksessa rajoitettu. Ja tämähän tarkoittaa todellisuudessa sitä, että Suomi olisi täysin alistettu, miehitetty maa, vailla mitään oikeutta puuttua siihen mitä sen omalla maaperällä tapahtuu.

The Hague Invasion Act

Pitää huomata, että amerikkalaisten itsensä ihan vain itselleen säätämän lain, The Hague Invasion Act:in mukaan amerikkalaisia itseään ei koske kansainväliset lait eikä heidän itse tekemistä sotarikoksista tuomiolle joutuminen! Siinäpä varsinainen "sääntöpohjainen maailmanjärjestys" jota meille "yhteisinä läntisinä arvoina" kaupitellaan, työnnetään alas kurkusta.

Yhdysvallat on liittänyt lainsäädäntöönsä The Hague Invasion Act:in sitä tarkoitusta varten, että se sitten heidän mukaansa "oikeuttaa" heidät aseellisesti hyökkäämään Haagin kansainvälisen sotarikostuomioistuimen kimppuun, jos se asettaisi jonkun amerikkalaisen vastuuseen tekemistään sotarikoksista. Miettikää nyt hetki tätäkin. Tämäkin antaa amerikkalaisille täysin vapaat kädet toimia myös Suomessa aivan miten lystäävät, olivat toimet sitten sotarikoksia tai ei.


"Sääntöpohjainen maailmanjärjestys"

Yhdysvalloilla on siis omasta mielestään jopa oikeus hyökätä aseellisesti kansainvälisen sotarikostuomioistuimen kimppuun !!! ( sic ).

Sama valtio tekee jatkuvaa myyräntyötä sellaisten maiden hallituksia vastaan jotka eivät suostu palvelemaan sen etuja, ja jos kohdemaa ei muuten ymmärrä isännälle alistua se tekaisee lopulta false flag -iskuja saadakseen milloin missäkin konfliktin puhkeamaan, näin se toimii ympäri maailmaa, katsoo näiden palvelevan sen päämääriä ja etuja. Tällaisen porukanko me nyt tänne päästäisimme vapaasti huseeraamaan?! Ja miksi? Se olisi maanpetos. Tällaisen nyt hyvin pienessä piirissä kaavaillun sopimuksen allekirjoittaminen rikkoisi räikeästi niin perustuslakiamme kuin rikoslakiammekin ja olisi selvä maanpetos ja valtiopetos.


Valtiopetoksia ja maanpetoksia

Eli, luopuuko Suomi nyt perustuslakinsa vastaisesti itsenäisyydestään ja itsemääräämisoikeudestaan kokonaan "itsenäisyyttään puolustaakseen"? Tässähän on nyt aivan kaikki menemässä pieleen.

Taitavalla diplomatialla presidentti Kekkonen kykeni estämään Neuvostoliiton esittämät yhteiset sotaharjoitukset ja piti Suomen turvallisena, puolueettomana ja kansainvälisesti arvostettuna itsenäisenä maana. Täällä ei vieraan vallan sotajoukot silloin häärineet.
Paasikiven ja Kekkosen luoman rauhanomaisen rinnakkaiselon linjan perintönä kukaan ei vuosikymmeniin mitenkään uhannut Suomea ja Suomi vaurastui ennennäkemättömästi ja sai arvostusta joka puolella maailmaa hyvien naapuruussuhteidensa ja rauhantyönsä ansioista.


Sauli Niinistön vahtivuorolla
Valehtelua ja sotauhoa

Missä diplomatia ( ja järki ) on nyt? Missä rauhantyö? Se on vaihtunut sairaaseen sotauhoon. Kuka tätä vasalli-Suomea enää arvostaisi. Ei kukaan. Miksi tähän on tultu? Mikä on presidentti Niinistön henkilökohtainen vastuu? Mikä on median vastuu?
Julkisuudessa näen vain täysin järjetöntä, täysin vastuutonta sotaan yllyttämistä, tietoista valehtelua, käsittämätöntä ylimielistä ja alhaista rasistista uhoa naapuria vastaan, aivan kaikessa. Päivästä päivään, vuodesta toiseen.
Vaihtakaa vain sairaan valtamediamme ja poliitikkojemme kirjoituksista ja puheista sanan "venäläinen" tilalle sana "juutalainen" ja alatte päästä jyvälle siitä mitä on nyt meneillään ja tekeillä aivan ylintä valtiojohtoamme myöden.

Miksi ihmeessä Suomi nyt antaisi jatkuvasti sotiaan ympäri maailmaa käyvän, muita uhkailevan ja sanktioivan, vallankaappauksia ja proxy-sotiaan järjestelevän ( kuten se teki myös Ukrainassa ), aggressiivisen, tuhansien kilometrien päässä meistä olevan suurvallan miehittää itsensä laukaustakaan ampumatta ja samalla vakavasti lisätä jännitteitä ja sodan vaaraa rajanaapurimme, suurvaltanaapurimme Venäjän kanssa ja näin tosiasiallisesti vaarantaa koko Suomen ja suomalaisten olemassaolo?
Katsokaa Ukrainaa, eikö sille olisi ollut parempikin tie kuin uhrata itsensä ahneen "lännen" verisen työn tekijäksi, USAn neokonservatiivien, DeepStaten etujen vuoksi.

Ukraina tuhoutui jo, amerikkalaisen isäntänsä antamin neuvoin, käskyin ja "avulla". Pitääkö suomalaisten nyt tehdä sama itselleen, täsmälleen saman isännän "avulla", käskystä, isännän jonka julkilausuttukin tavoite on ja on koko ajan ollut "heikentää Venäjää". Kukapa tähän paremmin seuraavaksi, Ukrainan jälkeen, sopisi kuin "sankarillinen, urhea suomalainen sotilas", varusmies- ja reserviläispolo. Talvisota! Siis pölkkypäinen, täysin median aivopesemä, täysin pallo hukassa oleva suomalainen. Varsinkin kun tässä on, tietenkin, kyse koko ajan vain USAn pyrkimyksestä edelleen yksin määrätä koko muuta maailmaa, nyt sen yksinvaltaisen hegemonian kuolinkamppailusta, ei tietenkään mistään "demokratiasta ja ihmisoikeuksista", vai mitä Julian Assange? Vai mitä, Haagin kansainvälinen sotarikostuomioistuin.

200 km

Suomen rajalta Pietariin ja Murmanskiin, Kuolaan ei ole kuin pari sataa kilometriä. Jos sinne tuodaan amerikkalaisia ohjuksia Venäjän on toimittava. Niin tekisi mikä tahansa suurvalta. Niin tekevät kaikki maat. USA itse kaikkein aggressiivisimmin.

Kaikista hulluimmat, kuten esimerkiksi kokoomuksen presidenttiehdokas, CIA-yhteyksistään tunnettu Stubb, puhuvat jo Suomeen tuotavien ydinaseiden puolesta. Ei tuotakaan miestä paljoa päätä palella. Mies ei valehtelijana pärjännyt edes oman puolueensa kokoomuksen puheenjohtajana! - mutta niinpä vain kokoomus valitsi tuon CIA-yhteyksistään tunnetun agentin presidenttiehdokkaakseen! Isäntämaasta kun kävi käsky. Se siitä kokoomuksen Isänmaasta.
Korruptoitu, CIA:n soluttama Mediapooli pitää huolen CIA:n soluttamasta ja korruptoimasta valtamediasta"mme", USAn tarkoitus kun on tehdä Stubbista itselleen Suomen seuraava nukkepresidentti. Tähän tarkoitukseen valtamediamme on nyt valjastettu ja CIA toimii maassamme tässäkin taustalla niin aukottomasti, että itse Göbbels olisi sen tuottamasta propagandasta kateellinen.

Järki nyt viimein käteen poliitikot ja V-media! Eikö siellä kenelläkään raksuta tai omatunto edes vähän kolkuta!? Tämä tie ei hyvin pääty. Alkaa olla aivan viimeiset hetket, niin käsittämättömäksi tämä on nyt mennyt tuhottujen venäläispanssarivaunujen Helsinkiin näytille tuomisineen ym. Aivan järjetöntä. Eikö mikään liiku päässä. Mitä luulisitte kaikesta tästä Suomen hölmön "eliitin" hölmöilystä Suomelle ja suomalaisille seuraavan?


Suomi on jo sodassa

Suomi on jo nyt selkeästi sodan osapuoli, kiitos maansa pettäneiden Niinistön ja Marinin, jatkuvine miljardiluokan asetoimituksineen sodan toiselle osapuolelle, toimittamalla aseita sodan itse asiassa USAn masinoimalla väkivaltaisella vallankaappauksella aloittaneelle osapuolelle, joka ehti Naton tuella tappaa jo noin 10.000 venäjänkielistä itäukrainalaista, suurin osa siviilejä, ennen kuin Venäjä päätti puuttua peliin kuulemma "täysin provosoimattomalla hyökkäyssodalla".

Vähäistä ei ole merkitykseltään myöskään nykyisten median toimesta täysin aivopestyjen Suomen heikkojen vallanpitäjien jatkuva täysin sairaalloinen sotauhoaminen, uhoaminen Venäjälle ja päivittäiset venäläisiä rasistisesti syrjivät päätökset. Eikö todellakaan ole ymmärrystä siitä mikä meitä tämän tien päässä odottaa?


Pommeja eduskunnan puhemieheltä

Näillä nyt sitten mennään eikä kukaan tunnu pystyvän pysäyttämään junaa. Eduskunnan makaaberi puhemies, sotaisa siviilipalvelusmies, "perussuomalaisten" presidenttiehdokas Jussi Halla-aho, maksoi ja allekirjoitti jopa tykistökranaatin ja toivoi mahdollisimman monen venäläisen kuolevan. Siviilipalvelusmies esitti venäläisten tappamisen karnevalisointia. Ehkä siviilipalvelusmiehen kranaatti käytettiin Donbassin venäjänkielisiä siviilejä vastaan Ehkä muutama lapsi kuoli. Ehkä heidän äiti? Isä? Ehkä se oli pyyteettömän amerikkalaisen ystävän toimittama rypälepommi, jonka tappotehoa ja voimaa mediamme kirjoituksissaan ihaili, ja joka tulee tappamaan ja haavoittamaan lapsia vielä vuosikymmenet. Tähän on Suomessa on tultu. Siinä ovat eduskunnan puhemiehen ja eduskunnan arvot. Täydellinen sivistyksen romahtaminen.

Kristillisten puheenjohtaja Sari Essayah kun äänesti tappavien aseiden USAn proxy-sotaan toimittamisen puolesta hän ilmeisesti muisteli viidennen käskyn olleen Tapa! Ja Jeesuksen käskeneen lyödä vain pläsiin niin kovasti kuin lähtee, ei suinkaan kääntää mitään poskea!
Ihmiset ovat käsittämättömän heikkoja ja epäloogisia, hyvin sekavia päässään, koko pakka monella sekaisin, mitä tuosta Saristakaan voisi muuta sanoa.

Elämme mielettömimpiä aikoja Suomen historiassa. Suomen suunnan on pikaisesti muututtava aivan täydellisesti ennen kuin on liian myöhäistä, ellei jo ole.

Eino Leino: "Miks meillä niin on monta mielipuolta? Miks vähän käyttäjiä kanteleen?

Miks miestä täällä kaikkialla kaatuu kuin heinää, - miestä toiveen tosiaan, miest' aatteen, tunteen miestä, kaikki maatuu tai kesken toimiansa katkeaa?"

Ajankohtainen kysymys Leinolta.

Urho Kekkonen: ”Suomen etu ei voi olla, että se on jonkin suurvallan äärimmäisenä Venäjän rajalla alituisesti varuillaan olevana ja ensimmäiseksi vihollisen jalkoihin joutuvana liittolaisena, jolla ei ole sellaista poliittista vaikutusvaltaa, että sen sanalla olisi mitään merkitystä, kun sodasta ja rauhasta päätetään. Maa olisi tällöin äänettömänä yhtiömiehenä mukana liitossa, josta sille koituisi kohtuuttomat, ajan mittaan ylivoimaiset rasitukset. Se joutuisi aina taistelutantereeksi, milloin tahansa siitä riippumattomat suurpoliittiset ristiriidat johtavat sotaan.”

For Sale,

Jotenkin tuntuu niin surkealta, että nyt meillä on ollut presidentti joka aivan erityisesti nosti esiin ja kritisoi juuri sitä, että Suomen sotilaspoliittisena doktriinina oli ollut se ettei Suomi anna yhdenkään toisen maan käyttää aluettaan mitään kolmatta maata vastaan. Tämä oli taannut Suomen turvallisuuden. Presidentti Niinistö vaati tämän ajatuksen poistamista ja allekirjoituttikin jo vuonna 2014 hyvin hämärissä olosuhteissa asiakirjan, "Isäntämaasopimuksen", joka laittomasti "antoi" vieraalle vallalle "luvan" käyttää Suomen aluetta "myös hyökkäykseen" kolmatta maata vastaan. Tuo oli jo selvä valtiopetos.

Valtiopetos

Nyt naapurimme vihollisekseen halunneelle aggressiiviselle suurvallalle ollaan saman presidentin aivan yhtä hämärästi ja valtiopetoksellisesti junailemana antamassa jo täysin vapaa oikeus halutessaan hyökätä kolmatta maata vastaan Suomen aluetta hyväksi käyttäen, oikeus valmistella tuollaista hyökkäystä Suomen alueelta, tuoda aseet valmiiksi hyökkäystä varten, toimia aivan miten aggressivisesti se vain haluaa. Toimia vaikka sotarikollisesti jos niin huvittaa, ja Suomen laeista välittämättä, eikä kukaan voi puuttua asiaan. Ellei tällaisen sopimuksen hyväksyminen ole valtiopetos niin mikä sitten on? On sovittu, että Suomi jopa suurelta osin maksaa viulut tästä toiminasta.
Tähän Suomi voi vielä hyvinkin tuhoutua kokonaan. Montaa virhettä ei enää tarvita, ehkä vain yksi näiden ystäviemme järjestämä false flag - isku.

Sauli Niinistö tulee jäämään historian kirjoihin presidenttinä, joka täysin syyttä tuhosi Suomen itsenäisyyden ja turvallisuuden. Toivotaan, että hän ei jää historiaan presidenttinä joka tuhosi myös koko Suomen ja suomalaiset.

*******n tunarit,
terveisin, Antti Heiskala

Antti Heiskala (Sipoo, 22.11.2023)

#1182

NATO-jäsenyys ja omat nykyaikaiset Puolustusvoimat riittävät pelotevaikutukseksi. Emme tarvitse Yhdysvaltain tukikohtia maahamme itänaapuriamme provosoimaan ja meillä on täysi oikeus kieltäytyä niistä. Maailmanpoliittinen tilanne on riittävän tulenarka jo muutenkin.

Samoin Norjan käyttäminen verrokkimaana sopimusta puoltavana tekijänä ei ole järkevää, sillä Suomella on monin verroin pidempi maaraja Venäjän kanssa ja lisäksi rajan sijainti on strategisesti huomattavasti merkittävämpi.

Päinvastoin, Suomen pitää toimillaan osoittaa, että sen toimesta tai sen alueen kautta ei tulla kohdistamaan sotilaallista uhkaa naapurimaihin.

Sami Lakaniemi (Tampere, 22.11.2023)

#1197

Pyydän teitä miettimään vakavasti sitä, miten päätöksenne vaikuttavat 10, 50 ja 100 sekä 200 vuoden päähän ja tuleviin sukupolviin. Tehkää vaikka meditaatioharjoitus ja hiljentykää aiheen pariin. Kiitos!

Maria Tsykarev (Lappeenranta, 22.11.2023)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…