Tenacious D Suomeen!

Me tahdomme Tenacious D:n Suomeen viimeistään heidän uuden levynsä maailmankiertueella.

Tenacious D tai "The D" on amerikkalainen rockduo. Yhtyeen perustivat näyttelijämuusikot Jack Black (laulu, rytmikitara) ja Kyle Gass (soolokitara, taustalaulu). Tenacious D:n musiikki on huumoripainotteista, mutta myös hyvin ammattitaitoista. Yhtye on ollut aktiivisena vuodesta 1994.

Yhtye nousi suosioon vuonna 1999 saatuaan oman televisiosarjan, joka oli kuitenkin lyhytikäinen. Vuonna 2001 julkaistiin yhtyeen debyyttialbumi Tenacious D, jossa rumpalina toimi Foo Fightersista ja Nirvanasta tunnettu Dave Grohl. He julkaisivat DVD:n The Complete Masterworks (2003) ja vuonna 2006 valmistui elokuva Tenacious D: Maailman paras rokkibändi (Tenacious D in: The Pick of Destiny). Elokuvan soundtrackilla lauloivat muun muassa Meat Loaf, Ronnie James Dio ja Dave Grohl, jotka kaikki esiintyvät myös elokuvassa.


Tenacious D on loistava bändi, joka ei koskaan ole ollut Suomessa, vaikka täällä on tuhansia faneja jotka odottavat heitä tulemaan. Meillä kaikilla ei ole mahdollisuutta matkustaa Amerikkaan kuuntelemaan tätä maailman parasta bändiä, joten vaikka et Tenacious D:tä kuuntelisikaan, niin ole kiltti ja pistä nimesi tähän. Me fanit olemme siitä kiitollisia. Jokainen nimi auttaa.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Eeva Oksanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö rikkaita verottaa nykyistä enemmän?