Tupakka laittomaksi

Kaikki tietävät, kuinka vahingollinen ja riippuvuutta aiheuttava huumausaine tupakka on. Se on kuitenkin tästä huolimatta Suomessa laillinen aine, kun taas monet vaikutuksiltaan vähemmän vahingolliset aineet (esimerkiksi kannabis) ovat laittomia. Tämä aikaansaa kestämättömän lainsäädännöllisen ristiriidan, joka on korjattava.

Lainsäädännön järkeistämiseksi ja kansanterveyden parantamiseksi me allekirjoittaneet vaadimmekin siis, että tupakka luokitellaan laittomaksi huumausaineeksi.

Tupakka on poistettava markkinoilta, ja sen hallussapidosta, käytöstä, myynnistä ja salakuljetuksesta on rangaistava yhtä ankarasti kuin minkä tahansa laittoman huumeen tapauksessa. Tupakkariippuvuuskoukkuun jääneet narkomaanit on ohjattava asianmukaiseen vieroitushoitoon.

Sakarias Lehtomäki    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Sakarias Lehtomäki voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö turkistarhaus kieltää?