Turun "Kirjastosilta " Vanhan Suurtorin ja Vähätorin väliin

Uusi, suunnitteilla oleva, Turun Aurajoen ylittävä kevyen liikenteen silta on herättänyt paljon keskustelua. Erityisesti, koskien sillan päätettyä sijoituspaikkaa, olemme saaneet lukea lukuisia ansiokkaita kirjoituksia yleisönosatoissa sekä käydä keskusteluja turuilla ja toreilla.   Suurin osa vastustaa sillan sijoittamista Kauppiaskadun ja Rettiginrinteen väliselle osuudelle.   Vain pieni osa puoltaa.   Onkin vaikeata ymmärtää, että pieni joukko turkulaisia katsoo nyt olevansa oikeutettuja päättämään vuosisatoja meitä ennen eläneiden, nykyisten ja tulevien kaupunkilaisten puolesta historiallisen kulttuurimaiseman rikkomisesta.   Ja oikeastaan kaikkien suomalaisten puolesta.   Selitys, että silta ei katkaise näkymää, koska se on led-valaistu ja kaiteet läpinäkyvät, on naurettava!  

                                  Kyseessä on Aurajoen ehkä kaunein kohta, pieni herkkä mutka, joka näin poistuisi näkyvistä.

Siltaa ehkä silti tarvitaan, ja sen oikea sijoituspaikka tulisi olla Vanhan Suurtorin ja Vähätorin yhdistävänä tekijänä.  Brahenkadun jatkeena, monelta valmiilta pyörätieltä yhdistyneenä se Pinellan nurkilta antaisi selkeän tien jatkaa niin yliopistoille, monille kouluille ja tietysti kotimatkan kaikille itäisen osan  "täll`pual`jokke `asuville jalankulkijoille.    Molemmin puolin on valoja ja muutakin liikennettä - myös iltaisin.  Reitti on turvallinen.  Maisemallisesti  Brahenkadun jatkeena oleva, nyt jo "Kirjastosillaksi" nimetty silta, lähempänä Tuomiokirkkosiltaa, myötäilisi sen suuntaa ja linjoja ollen näin ns. pienempi paha. 

Jos olet kanssani samaa mieltä, kirjoita nimesi tähän adressiin.   Voit huoleti kirjoittaa, sillä halutessasi muut netti-kävijät eivät sitä näe. Silloin nimesi näkyy vasta kaupungin johdolle luovutettavassa adressissa.  Toivottavasi niitä on siinä paljon! 

                                           TURKULAISILTA EI OLE KYSYTTY, MUTTA ME VOIMME SILTI VASTATA!             

         Anna myös sanan ja kiertää,  toivoo    TERTTI PIETILÄ   -  valokuvauksen harrastaja rakkaudesta Turkuun 

                                                                                             

 

 

 

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Tertti Pietilä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko yritystukia vähentää?