TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Antikristus, Kristuksen vastustaja!

2020-03-21 19:26:13


SUOMEN USKONTOJOHTAJAT: KRIISIN KESKELLÄ TURVAMME ON KORKEIMMAN SUOJA -> Antikristus, KRISTUKSEN vastustaja 1. Johanneksen kirje 2:18-27 Joka kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään!
http://www.ekumenia.fi/etusivu/ajankohtaista_-_aktuellt/suomen_uskontojohtajat_kriisin_keskella_turvamme_on_korkeimman_suoja/?session=26090300

1.Johanneksen kirje: Antikristus, Kristuksen vastustaja
2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

2:19 Meistä he ovat lähteneet, mutta he eivät olleet yhtä meidän kanssamme; sillä jos he olisivat olleet yhtä meidän kanssamme, niin he olisivat meidän kanssamme pysyneet; mutta heissä oli tuleva ilmi, että kaikki eivät ole yhtä meidän kanssamme.

2:20 Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto.

2:21 En minä ole kirjoittanut teille sentähden, ettette totuutta tiedä, vaan sentähden, että te tiedätte sen ja ettei mikään valhe ole totuudesta.

2:22 Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.

2:23 Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä.

2:24 Minkä te olette alusta asti kuulleet, se pysyköön teissä. Jos teissä pysyy se, minkä olette alusta asti kuulleet, niin tekin pysytte Pojassa ja Isässä.

2:25 Ja tämä on se lupaus, minkä hän on meille luvannut: iankaikkinen elämä.

2:26 Tämän minä olen kirjoittanut teille niistä, jotka teitä eksyttävät.

2:27 Mutta te - teissä pysyy se voitelu, jonka olette häneltä saaneet, ja te ette ole kenenkään opetuksen tarpeessa; vaan niinkuin hänen voitelunsa opettaa teitä kaikessa, niin se opetus on myös totta eikä ole valhetta; ja niinkuin se on opettanut teitä, niin pysykää hänessä.

2:28 Ja nyt, lapsukaiset, pysykää hänessä, että meillä hänen ilmestyessään olisi turva eikä meitä häpeällä karkoitettaisi pois hänen tyköänsä hänen tulemuksessaan.

2:29 Jos tiedätte, että hän on vanhurskas, niin te ymmärrätte, että myös jokainen, joka vanhurskauden tekee, on hänestä syntynyt.

 

 

 

 


Juhani Starczewski

Tässä auttoi HERRA!? https://uusitie.com/suomen-historian-kovissa-paikoissa-ulospaasya-etsittiin-rukoillen/

2020-03-20 21:44:27

Päivi Räsäsen puhe.. Kannattaa kuunella : Täysistunto 18.3.2020 klo 14.20
https://verkkolahetys.eduskunta.fi/fi/taysistunnot/taysistunto-27-2020?end=10922&start=10922&fbclid=IwAR0H9M5UTwN9yaenlA4IcdLPZjNCkhdCJ-1jPe8j5nHp2Yxy3xyaUz1a9_I
+
Määritteleekö oikeuslaitos jatkossa, mitä mieltä Raamatun teksteistä saa olla?” AJANKOHTAISTA, USKONNONVAPAUS

Päivi Räsäsen rikostutkintaa seurannut varatuomari Marika Visakorpi pitää kestämättömänä ajatusta, että Raamattua saisi lukea muttei kommentoida. 18.3.2020 klo 13.15, Tuuli Korpela*
https://uusitie.com/maaritteleeko-oikeuslaitos-jatkossa-mita-mielta-raamatun-teksteista-saa-olla/
+

Päivi Räsänen: ”On ollut tunne, että onko tämä totta vai onko tämä unta”
PÄIVI RÄSÄNEN 17.03.2020 18:22 (päivitetty 18:22)herra!?https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/paivi-rasanen-on-ollut-tunne-etta-onko-tama-totta-vai-onko-tama-unta/
+

”Tässä auttoi Herra”
https://uusitie.com/suomen-historian-kovissa-paikoissa-ulospaasya-etsittiin-rukoillen/

18. joulukuuta Pelkosenniemen puolustukseen oli saatu jo muutaman tuhannen miehen joukot, ja jalkaväkirykmentti 40 aloitti tehtävänsä toteuttamisen ryhmittymällä vesisateessa. Samana iltana pakkanen alkoi kiristyä poikkeuksellisesti, aikalaisten arvioiden mukaan lähes 40 asteeseen. Pakkanen halvaannutti panssarivainut ja hyökkääjän sotilaat.

Samana päivänä tapahtui muutakin poikkeuksellista. Puna-armeijan taisteluosaston auton kuljettaja sai luodista osuman ja lyyhistyi auton äänitorven päälle.

– Presidentin puolison Jenni Haukion puhuessa Helsingin Tuomiokirkon edessä Suomalaisessa messussa elokuussa, Valtioneuvoston linnan yläpuolelle ilmestyi sateenkaari, Jumalan liiton merkki. Se oli viesti, että kansan yhteinen rukous maan puolesta on suloinen tuoksu Herran edessä. Kuva: Johanna Manner

 

 

Olli Seppänen

 • Työura ilmavoimien opettajana ja hävittäjälentäjänä.
 • Pelkästään MIG-lentoja yli 1000 tuntia.
 • Opistoupseeri, sotilasarvo kapteeni.
 • Ilmavoimista eläkkeelle vuonna 2002.
 • Kansan Raamattuseuran kouluttaja.
 • Neljä aikuista lasta ja kuusi lastenlasta.

 

– Mitä todennäköisimmin äänimerkki oli perääntymiskäsky, sillä äänimerkin jälkeen joen ylittäneet Neuvostoliiton joukot vetäytyivät ripeästi Savukosken kautta Saijan kohdalle saakka.

Pohjois-Suomessa näiden tapahtumien arvo halutaan muistaa. Raatteenportin museon vitriinissä säilytetään Kajaanin virallisen mittauspisteen lukemia joulukuulta 1939. Paperista näkee, että myös Kajaanissa, noin 350 kilometriä Pelkosenniemeä etelämpänä, lämpötila laski rajusti 18. joulukuuta lämpöasteista 20 pakkasasteeseen.

25 vuotta talvisodan päättymisen jälkeen Pelkosenniemelle pystytettiin muistomerkki ”Pelkosenniemen taistelu 18.12.1939, Tässä auttoi Herra”.

 

 


Juhani Starczewski

Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi!

2020-03-19 09:01:48

Tuomion päivä maalla ja meressä! 

20 Mene, kansani, kammioihisi ja sulje ovet jälkeesi, lymyä hetkinen, kunnes viha on ohitse mennyt. [Ps. 30:6] Jesaja 26 + TÄNÄÄN TARVITSEMME PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUSTA JA PUHETTA JÄLLEEN! ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!
+
Almut, rukous ja paasto
1 "Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa. [Matt. 23:5; Room. 12:8] Matteus 6
+
Rukous
5 "Kun rukoilette, älkää tehkö sitä tekopyhien tavoin. He asettuvat mielellään synagogiin ja kadunkulmiin rukoilemaan, jotta olisivat ihmisten näkyvissä. Totisesti: he ovat jo palkkansa saaneet. [Matt. 23:5; Luuk. 18:13]
6 Vaan kuin sinä rukoilet, niin mene kammioos, ja sulje oves, ja rukoile Isääs, joka on salaisuudessa: ja Isäs, joka salaisuudessa näkee, maksaa sinulle julkisesti. [2. Kun. 4:33; Dan. 6:11]
+
Pään peittäminen jumalanpalveluksessa
Teidän tulee kuitenkin tietää, että jokaisen miehen pää on Kristus, naisen pää on mies ja Kristuksen pää on Jumala. Jos miehellä on päähine päässään, kun hän rukoilee tai profetoi*, hän häpäisee päänsä eli KRISTUKSEN. Sen sijaan jos nainen on avopäin, kun hän rukoilee tai profetoi, hän häpäisee päänsä eli MIEHENSÄ, sillä sehän on samaa kuin hän olisi antanut ajaa huntnsa pois. Ellei nainen peitä päätään, hän voi yhtä hyvin leikkauttaa huntunsa. Mutta jos kerran hunnun leikkaaminen tai pois ajaminen on naiselle häpeällistä, hänen tulee peittää päänsä. Miehen ei pidä peittää päätään, koska hän on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. Sentähden vaimon tulee pitää päässään vallanalaisuuden merkki enkelien tähden. 1. Korinttolaiskirje 11
+
Almut,
2 "Kun siis autat köyhiä, älä toitota siitä niin kuin tekopyhät tekevät synagogissa ja kujilla, jotta ihmiset kiittelisivät heitä. Totisesti: he ovat jo palkkansa saaneet.
3 Kun annat almun, älköön vasen kätesi tietäkö mitä oikea tekee,
4 Että almus olis salaisuudessa, ja Isäs, joka salaisuudessa näkee, maksais sinulle julkisesti.
+
Paasto
16 "Kun paastoatte, älkää olko synkän näköisiä niin kuin tekopyhät. He muuttavat muotonsa surkeaksi, jotta kaikki varmasti huomaisivat heidän paastoavan. Totisesti: he ovat jo palkkansa saaneet. [Jes. 58:5; Matt. 23:5]
17 Kun sinä paastoat, voitele hiuksesi ja pese kasvosi. [2. Sam. 12:20]
18 Ettet ihmisiltä nähtäis paastoovan, mutta Isältäs, joka on salaisuudessa: ja Isäs, joka salaisuudessa näkee, maksaa sinulle julkisesti.
+
TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE!
-> JO YLI 10.700 ALLEKIRJOITTAJAA
-> NYT ON TUKI TARPEEN! ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!

Juhani Starczewski

Suomi/Israel ovat shekinakirkkauden luvatut maat!

2020-03-15 13:20:09

Suomi/Israel ovat shekinakirkkauden luvatut maat!Kabbalismin shekina jumalatar eksytys uskovien keskuudessaLuepa keskusteluosio myös:
 2.Mooseksen kirja:31:18 Ja kun hän oli lakannut puhumasta Mooseksen kanssa Siinain vuorella, antoi hän hänelle kaksi laintaulua, kivitaulua, joitten kirjoitus oli Jumalan sormella kirjoitettu.2 MOOSEKSEN KIRJA 202. KÄSKY4 "Älä tee itsellesi patsasta äläkä muutakaan jumalankuvaa, älä siitä, mikä on ylhäällä taivaalla, älä siitä, mikä on alhaalla maan päällä, äläkä siitä, mikä on vesissä maan alla. [2. Moos. 34:17; 3. Moos. 26:1; 5. Moos. 4:16; Room. 1:23]5 Älä kumarra äläkä palvele niitä, sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala. Aina kolmanteen ja neljänteen polveen minä panen lapset vastaamaan isiensä pahoista teoista, vaadin tilille ne, jotka vihaavat minua. [2. Moos. 34:7; 4. Moos. 14:18; 5. Moos. 5:9,10; Jer. 32:18 : 2. Moos. 34:14; 5. Moos. 4:24; Joos. 24:19; Nah. 1:2]6 Mutta polvesta polveen minä osoitan armoni niille tuhansille, jotka rakastavat minua ja noudattavat minun käskyjäni. [5. Moos. 7:9; Ps. 103:17,18] Hebrealaiskirje:10:15 Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan:10:16 "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä";10:17 ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista."10:18 Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.10:19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,10:20 jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,10:21 ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija",10:22 niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen;10:24 ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin... Seuraavassa on artikkeli "Ikonimaalari"-kirjasta. Siinä kerrotaan päätöksestä vuodelta 787, jolloin 2. käsky poistettiin ja 10.käsky jaettiin 9. ja 10.käskyksi! Vuonna 787 tehtiin päätös, jolla on suuri merkitys kuvan historiassa. Sen teki ”pyhä ja suuri maailmanlaajuinen kokous ”, joka oli kokoontunut”Jumalan armosta sekä hurskaiden ja kristittyjen hallitsijoiden”, Bysantin keisarin Konstantinoksen, joka tuolloin oli alaikäinen, ja hänen äitinsä,sijaishallitsijana toimivan Irenen määräyksestä Nikean kaupunkiin Bithynian maakunnassa. Se oli kristillisen kirkon historian viimeinen synodi, jonka päätöksiin yhtyivät kaikki silloisen kirkon johtajat: Antiokian, Aleksandrian, Jerusalemin ja Konstantinopolin patriarkat sekä Rooman paavi. Tämän vuoksi sitä kuten kuutta aikaisempaa vastaavaa kirkolliskokousta kutsutaan ekumeeniseksi synodiksi. Järjestyksessä se siis oli seitsemäs ja toistaiseksi viimeinen. Kirous kieltäjille Nämä kirottiin:Ilmestyskirja:12:17 Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät JUMALAN KÄSKYT ja joilla on JEESUKSEN TODISTUS.14:12 Tässä on pyhien kärsivällisyys, niiden, jotka pitävät JUMALAN KÄSKYT ja JEESUKSEN USKON. Toisinajatteleville synodi saneli kirouksensa ja tuomionsa. Kauas kirkosta pitää ajaa kaikki, jotka rohkenevat olla eri mieltä ja opettaa toisin taimitätöidä kirkolliset perinnäissäännöt kirottujen harhaoppien mukaisesti tai tavoitella jonkinlaista muuta määrittelyä tai hylätä jonkin kirkon säännöistä, evankeliumin tai ristin kuvan tai ikonimaalaukset ja marttyyrien pyhäinjäännökset. Erotettava on piispat ja papit, jotka rohkenevat - vieläpä käyttäen hyväkseen yhteisiä pyhiä esineitä ja laillisia luostareita pyrkiä väärin ja ovelasti kumoamaan yhdenkin katolisen kirkon perimätiedon kohdan. Yhteisöstä on suljettava näin menettelevät, yhtä hyvin munkit kuin maallikot. Suojeleeko Israelin Jumala eri uskontojen pyhiä paikkoja omalla maallaan mm. taivaan kuningattaren patsaat, muut taivaallisten kuvat ja patsaat?Varjeleeko Hän myös nykyisen pridetoiminnan Israelin 30 kaupungissa?Ilmestyskirja:11:8 Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin.Kerropa mielipiteesi!

28953910_1731342096927020_1355086816381365229_o1.png 


 

Juhani Starczewski

Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi!

2020-03-12 10:55:30

Piispa Seppo Häkkinen Päivi Räsäsestä: ”Tunnen suurta myötätuntoa häntä kohtaan” – Teemu Laajasalo eri linjoilla
PÄIVI RÄSÄNEN 11.03.2020 16:57 (päivitetty 16:57)
https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/piispa-seppo-hakkinen-paivi-rasasesta-tunnen-suurta-myotatuntoa-hanta-kohtaan-teemu-laajasalo-eri-linjoilla/

+
Räsänen, virkamiesten Raamatun käyttö ja kirjaimellinen tulkinta
9.3.2020
https://timoeskola.wordpress.com/2020/03/09/rasanen-virkamiesten-raamatun-kaytto-ja-kirjaimellinen-tulkinta/
+
Tapio Puolimatka Jyväskylässä 8.3. 2020: "Antakaa ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle otolliseksi uhriksi" (tässäpä uusin video)
Lue myös keskustelu!
https://www.youtube.com/watch?v=X9TzXF8h7vM
+
Ev lut kirkko on antautunut Beliarille!
2. Korinttolaiskirje 6
Jumalan temppeli

14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
14 Älkäät vetäkö ijestä epäuskoisten kanssa; sillä mitä oikeuden on vääryyden kanssa tekemistä? eli mitä osallisuutta on valkeudella pimeyden kanssa?
14 Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? [5. Moos. 22:10; Sananl. 24:1; 1. Kor. 5:11; Ef. 5:11; 1. Joh. 1:6]

15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
15 Ja mikä sovinto on Kristuksella belialin kanssa? taikka mikä osa on uskovaisella uskottoman kanssa?
15 Voivatko Kristus ja Beliar* olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? [Beliar, joka on johdettu hyödyttömyyttä, mitättömyyttä tarkoittavasta heprean sanasta , on tässä Jumalan vastustajan nimitys.][1. Kun. 18:21; 1. Kor. 10:20,21]

16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
16 Eli kuinka Jumalan templi sopii epäjumalain kanssa? Sillä te olette elävän Jumalan templi, niinkuin Jumala sanoo: minä tahdon heissä asua ja heissä vaeltaa, ja minä tahdon olla heidän Jumalansa, ja heidän pitää oleman minun kansani.
16 Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani. [1. Kor. 10:14+ | 1. Kor. 3:16 | 3. Moos. 26:11,12; Hes. 37:27]

17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
17 Sentähden paetkaat heidän seastansa ja eroittakaat teitänne, sanoo Herra: ja älkäät saastaiseen ruvetko, ja niin minä korjaan teitä,
17 Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan [Jes. 52:11]

18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".
18 Ja olen teidän Isänne, ja teidän pitää oleman minun poikani ja tyttäreni, sanoo kaikkivaltias Herra.
18 ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias. [2. Sam. 7:14; Jes. 43:6]


 


Juhani Starczewski

Saisiko tuomio Päivi Räsäsen suun säppiin? TUE JA LEVITÄ TIETOA!

2020-03-11 09:48:27

Saisiko tuomio Päivi Räsäsen suun säppiin? Useiden poliisitutkintojen kohde kokee olonsa "epätodelliseksi" – "Kun syyllinen tiedetään niin kyllä rikoskin keksitään" 10.3.2020

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/saako-tuomio-paivi-rasasen-suun-sappiin-useiden-poliisitutkintojen-kohde-kokee-olonsa-epatodelliseksi-kun-syyllinen-tiedetaan-niin-kylla-rikoskin-keksitaan/7756406?fbclid=IwAR2NL_0voXMz0-UsKyJ0qRQMSPU3l3HrNY97qkZeafXyEDL2N9ZHacJ970I#gs.z0x7g8
+
Avoin kirje Tasavallan Presidentti Sauli Niinistölle 10.3.2020

https://www.pasimustonen.fi/pasi/avoin-kirje-tasavallan-presidentti-sauli-niinistolle/
+
Päivi Räsäsen puheiden tutkinta on kirvoittanut valtakunnansyyttäjään kohdistuvia uhkauksia sekä uskonnollisen häirikkköviestitulvan -
Apulaisvaltakunnansyyttäjä pelkää, että loanheiton pahin vaara on vaikutuksille alttiiden "hangarounderien" aktivoituminen. Valtakunnansyyttäjä 9.3.2020 klo 17.34

https://yle.fi/uutiset/3-11248160?fbclid=IwAR2WIoossMXbW3vmQ6CAw110md-6wBTpILqi7S_LEb2MFZiPWSw2HC01I6k

+
Kansanedustaja Päivi Räsänen saa apua huippujuristeilta, jotka edustavat kansainvälistä kristillistä oikeistoa - Räsästä avustava verkosto kertoo taistelevansa uskonnonvapauden ja elämän pyhyyden puolesta. Päivi Räsänen 4.3.2020 klo 11.44 päivitetty 5.3.2020 klo 07.43

https://yle.fi/uutiset/3-11239941
+

 


Juhani Starczewski

KAIKKI TUKI PÄIVILLE NYT!

2020-03-10 09:25:05

 

 
 
Tapaus Räsänen - Ismo Valkoniemi - maaliskuuta 09, 2020
+
Valepiispan väärä syytös 9.3.2020
+
SYYTTÄJÄ, YLIPAPIT JA TUOMARI
+
Piispa Teemu Laajasalo on väärässä ja johtaa kristikansaa harhaan
+
ESITUTKINTAPYYNTÖ 09.03.2020 13:19 (päivitetty 13:19)
Lännen Media: Valtakunnansyyttäjälle ennätysmäärä palautetta – viesteillä ei vaikutusta toimintaan
+
Kiista syvenee: Nyt Päivi Räsänen syyttää Helsingin piispaa harhaan ja ”paatumuksen tilaan” johtamisesta perjantai 06.03.2020 klo 20:20
Piispa Teemu Laajasalo korostaa, että Raamatussa oleva homokielteisyys viittaa johonkin aivan muuhun kuin nykypäivän homoseksuaalisiin suhteisiin.
+
Aika antaa tuki kansanedustaja Päivi Räsäselle 07.03.2020 12:45 - Manu Ryösö
Niikko ei hyväksy valta­kun­nan­syyt­täjä Toiviaisen toimintaa, puolustaa Päivi Räsästä: ”älä anna periksi tuumaa­kaan!”´maaliskuu 06, 20200:35
+
Helsingin piispa jatkaa Päivi Räsäsen arvostelua: "Olet homopuheissasi väärässä ja kovasydäminen” 6.3.2020 klo 12:45 (muokattu klo 13:41) Kansanedustaja Päivi Räsänen katsoo, että hänen puheidensa sanoma on lähimmäisenrakkautta.
+
Päivi Räsäsestä kaksi uutta rikostutkintaa | 05.03.2020 | 18:23- päivitetty 05.03.2020 | 18:53
+
Helluntaikirkon johtaja kannellut valtakunnansyyttäjän toiminnasta – "Poliisin resurssien haaskausta" Julkaistu 6.3.2020 13:37
+
LM: Arkkipiispa Tapio Luoma kommentoi Päivi Räsäsen esitutkintoja – ei näe, että kyse olisi uskonnonvapauden rajoittamisesta Julkaistu: 6.3.202012:30
+
Arkkipiispa torppaa Päivi Räsäsen puheet uskonnonvapauden rajoittamisesta Lännen Medialle 6.3.2020 13:19 ・ PÄIVITETTY: 6.3.2020 13:19
+
SANAN- JA USKONNONVAPAUS 25.02.2020 20:00 (päivitetty 20:04) Timo Soini kysyy blogissaan: ”Miksi luterilainen kirkko on hiljaa?”
+
Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiselle häirintäviestivyöry Räsänen-tutkintoihin liittyen – "Kyse ei ole yksittäisen virkamiehen halusta toimia tietyllä tavalla" UUTISET · 7.3.2020 KLO 19:46 https://ls24.fi/lannen-media/valtakunnansyyttaja-raija-toiviaiselle-hairintaviestivyory-rasanen-tutkintoihin-liittyen-kyse-ei-ole-yksittaisen-virkamiehen-halusta-toimia-tietylla-tavalla?fbclid=IwAR2VQwtROWSz-abJNgR4_ZzUU2-On1pvk7ePILP7l4OYDjjNT18yzVmllFM
+
Onko tutkittavana Räsänen vai luterilainen kirkko?
6.3.2020 TEKIJÄ ESKOLATOLOGI9
+
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Juhani Starczewski

JEESUS ON PARANTANUT JOKAISEN, JONKA PUOLESTA OLEMME RUKOILLEET VUODEN AIKANA!

2020-03-09 08:52:58

KIITOS JEESUS! 
Alaraajojen pituusero → Jalat ovat luonnostaan eripituiset, aina! JEESUS ON KORJANNUT JOKAISEN, JONKA PUOLESTA OLEMME RUKOILLEET VUODEN AIKANA! 
https://www.jalkaspesialisti.fi/jalkaongelmat/alaraajojen-pituusero/ 
+
JEESUS on parantanut kymmeniä henkilöitä vuoden aikana -12.3.2019-> selkä- ja jalkavaivoista! ....he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi.
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10157072952533262
+
Jarmo Hyvärinen su 8.3.2020: Juhani kävi tänään vaimonsa kanssa meillä kotona rukoilemassa jokaisen perheenjäsenen me jalkojen puolesta ja kaikkien kolmen jalat tulivat sama mittaisiksi Kiitos Jumalalle. Vaimoni koki rukouksen aikana lämmön tunnetta, itselläni tuntui kuin jokin liikkuisi/venyisi ja poikani ei osannut oikein sanoa. Rukoukseen per henkilö meni 10-20s ja Herra vaikutti paranemisen/kasvun. Selkäkipu jäi pois. Rohkeasti vaan rukoilemaan ihmisten vaivojen ja uskoon tulon puolesta.
+
Jeesus paransi Miljan jalan ja selän Raamattumarssilla la 7.3.2020 Jyväskylän Asemakadulla. Kerroimme Miljalle Jeesuksesta ja rukoiltiin hänen jalkojen puolesta. Kiitos Jeesus!
+
Janne Hölttä: Kävimme Helsingin juutalaisen seurakunnan yhteydessä olevalla juutalaisella koululla Tu BiShvat juhlassa 16.2.2020. Tein matkan Raadin ja Juhani Starczewskin kanssa. Kotimatkalla tuli puheeksi selkävaivani ja päätimme mennä Juhanin luokse katsomaan ovatko jalkani yhtäpitkät. Juhani rukoili yhdessä vaimonsa Tertun kanssa ja oikea jalka kasvoi pituutta yli sentin. Nyt jalat ovat yhtä pitkät ja usein toistuva selkäsärky on poissa. Kiitos Jeesus, että paransit!
+
Juha Ketola 13. maaliskuuta ·2019
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=383457809145396&set=a.103187000505813&type=3&theater

Kunnia Jumalalle Jeesuksen ihanassa nimessä! Vasen jalkani kasvoi takaisin normaaliin mittaansa!
Eilen illalla 12.3 2019 Stelkin tilaisuudessa Muuramessa - jossa olimme Katin kanssa puhumassa - virallisen osuuden päätyttyä Juhani Starczewski rukoili Jeesusta jalkani puolesta; ja siinä tapahtui kasvamisen ihme! ”Se tuli kyllä vauhdilla heti” nauroi Juhanikin jälkikäteen.
Mursin vasemmasta jalastani vesisuksionnettomuudessa runsaat 15 vuotta sitten reisiluun kaulan, jonka seurauksena jalkani lyheni noin 1,5 cm (korokkeet kuvassa ovat pehmeitä ja menevät litteiksi painon alla). Nyt on jalan mitta ennallaan! Ihmettelen tätä kiitollisena Jeesukselle - ja hymyilen! Ja kävelen normaalisti jälleen!
+
Mika Samuel Mäkelä 27. toukokuuta 2019 ·
https://www.facebook.com/makelamika/posts/10156551378516871

Juhani Starczewski palveli rukouksin Eilen. Vaimollani kasvoi jalka silmissä ainakin1,5cm jälkikäteen hän sanoi että tuntuu kuin olisi pohjallinen jalassa ja selkä täysin kivuton joka oli erityisen kipeä ollut noin vikon ajan.
+


Juhani Starczewski

SODOMIITTIARKKIPIISPA LUOMA! MIKSI PIDÄTTE TOTUUTTA VÄÄRYDEN VALLASSA ROOM 1:18?

2020-03-07 14:00:18

21191927_10207819491000066_8770795913993481961_n.jpgSODOMIITTIARKKIPIISPA TAPIO LUOMA! MIKSI PIDÄTTE TOTUUTTA VÄÄRYDEN VALLASSA?
Sodomiittiarkkipiispa Tapio Luoma
– Kristityn tehtävänä ei ole loukata tai leimata mitään ihmisryhmää. Tämä on minusta aivan selvä asia. Se, että yksittäinen ihminen tai jokin ihmisryhmä leimataan ja nimitetään syntiseksi, ei tuo ketään lähemmäksi kristinuskoa, Luoma sanoo Lännen Median haastattelussa.
Räsänen on useissa eri yhteyksissä todennut homoseksuaalisuuden olevan syntiä ja vastoin Jumalan tahtoa ja Raamatun opetusta.

1 kirje korinttilaisille 6
9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, 10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät. 11 Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta.
Ruumis on Pyhän Hengen temppeli
 
2 kirje Timoteukselle 1
8 Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. 9 Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien, 10 siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia. 11Näin sanoo iäti ylistettävän Jumalan kirkkautta julistava evankeliumi, joka on minulle uskottu.
 
Roomalaiset 1
Ihmisten syyllisyys
18 Jumalan viha ilmestyy taivaasta ja kohdistuu kaikkeen jumalattomuuteen ja vääryyteen, jota ihmiset tekevät pitäessään totuutta vääryyden vallassa. 19 Sen, mitä Jumalasta voidaan tietää, he kyllä voivat nähdä. Onhan Jumala ilmaissut sen heille. 20 Hänen näkymättömät ominaisuutensa, hänen ikuinen voimansa ja jumaluutensa, ovat maailman luomisesta asti olleet nähtävissä ja havaittavissa hänen teoissaan. Sen vuoksi he eivät voi puolustautua. 21 Vaikka he ovat tunteneet Jumalan, he eivät ole kunnioittaneet ja kiittäneet häntä Jumalana, vaan heidän ajatuksensa ovat käyneet turhanpäiväisiksi ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. 22 He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi, 23 ja he ovat vaihtaneet katoamattoman Jumalan kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin. 24 Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. 25He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa – olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. 26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. 28 Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi. 29 He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat 30ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia, 31ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä. 32 Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, ovat ansainneet kuoleman, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.+

Niikko ei hyväksy valta­kun­nan­syyt­täjä Toiviaisen toimintaa, puolustaa Päivi Räsästä: ”älä anna periksi tuumaa­kaan!”´maaliskuu 06, 20200:35
https://www.suomenuutiset.fi/niikko-ei-hyvaksy-valtakunnansyyttaja-toiviaisen-toimintaa-puolustaa-paivi-rasasta-ala-anna-periksi-tuumaakaan/?fbclid=IwAR3_GsmTMU-JVxdKD0yfrN6mSmxMwm4VWuOO-jOugpyVu0Ujb6cj2PMTfxo
+
Helsingin piispa jatkaa Päivi Räsäsen arvostelua: "Olet homopuheissasi väärässä ja kovasydäminen” 6.3.2020 klo 12:45 (muokattu klo 13:41) Kansanedustaja Päivi Räsänen katsoo, että hänen puheidensa sanoma on lähimmäisenrakkautta.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/83879f20-dac7-4f4b-9bdb-d6269298a880?fbclid=IwAR0tVlN-dEMnYYEN48Fkl8mWN0Q6obQFY_7ovbaGSIC5wCrPOsUaK_I749g
+
Päivi Räsäsestä kaksi uutta rikostutkintaa | 05.03.2020 | 18:23- päivitetty 05.03.2020 | 18:53
https://www.verkkouutiset.fi/paivi-rasasesta-kaksi-uutta-rikostutkintaa/?ref=rns_fb&fbclid=IwAR2MNuDNLlP-aXPyIejR1-UDKVx77QGfhLhtDi_S1wr_-WlMAC15JBd8n8w
+
Helluntaikirkon johtaja kannellut valtakunnansyyttäjän toiminnasta – "Poliisin resurssien haaskausta" Julkaistu 6.3.2020 13:37
https://www.ristinvoitto.fi/ristin_voitto/uutiset/helluntaikirkon_johtaja_kannellut_valtakunnansyyttajan_toiminnasta__poliisin_resurssien_haaskausta/?fbclid=IwAR0MP1PKb4-7KUTNVu9e2r0CdpjNwaBMRgjJfPtAy3KMAxKU07RnFN1sdA8
+
LM: Arkkipiispa Tapio Luoma kommentoi Päivi Räsäsen esitutkintoja – ei näe, että kyse olisi uskonnonvapauden rajoittamisesta Julkaistu: 6.3.202012:30
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006430049.html?utm_medium=social&utm_content=android.is.fi&utm_source=whatsapp&utm_campaign=whatsapp-share&fbclid=IwAR3TxIeqpx10qtxgrvWKCqtDe732ceHwe7A3htlnYv3jT6kHbdQom4HFBDg
+
Arkkipiispa torppaa Päivi Räsäsen puheet uskonnonvapauden rajoittamisesta Lännen Medialle 6.3.2020 13:19 
・ PÄIVITETTY: 6.3.2020 13:19
https://demokraatti.fi/arkkipiispa-torppaa-paivi-rasasen-puheet-uskonnonvapauden-rajoittamisesta-lannen-medialle?fbclid=IwAR3pRsJYem3wc4QSICras0BYefl13UFzTk3mlh7B4G6_3ryiNJEhQFvzAbs
+


Juhani Starczewski

NYT ON TUKI TARPEEN! ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!

2020-03-06 05:22:20

– Tutkintapyynnöillä pyritään rajoittamaan sanan- ja uskonnonvapautta, Päivi Räsänen sanoo 5.3.2020

 

Hänen mukaansa  on vaarana, että media ja kirjoitusten julkaisijat alkavat rajaamaan joitakin keskustelunaiheita ja joitakin keskustelijoita pois.
https://www.kdlehti.fi/2020/03/05/tutkintapyynnoilla-pyritaan-rajoittamaan-sanan-ja-uskonnonvapautta-paivi-rasanen-sanoo/?fbclid=IwAR3EZSu0RwwGTOw7GBuiFceyR4Nucf6bMlGC--Zizf_Pebxzc9zDqtYlm4A
+
Päivi Räsäsen esiintymisestä Maria Veitolan ohjelmassa tehtiin tutkintapyyntö 5.3.2020 klo 13:24
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2591a50b-8bd9-4322-aa1b-5a5478323dd1?fbclid=IwAR2eLeKLPrDiD_1eZWpMgfBtz4PzEluvegKGdgVMaob9RLeybwLijvpBtBk
+
Jo kaksi uutta rikosepäilyä Päivi Räsäsestä – ”En pyydä anteeksi”
https://www.iltalehti.fi/iltv-paivarinta/a/b889ce1e-2f34-48c3-ba76-feac0c5ae25e
+
Taas tutkintapyyntö Päivi Räsäsestä - Nyt homopuheista Ruben Stillerin radio-ohjelmassa keskiviikko 04.03.2020 klo 14:31 Valtakunnansyyttäjä tekee lopullisen päätöksen mahdollisen syytteen nostamisesta.
https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/57ad2a49-64ef-4d65-8db7-5d5905657315

+
TUEN ILMAUS PÄIVI RÄSÄSELLE -> JO YLI 9.900 ALLEKIRJOITTAJAA
-> NYT ON TUKI TARPEEN! ALLEKIRJOITA JA LEVITÄ TIETOA!
https://www.adressit.com/tuen_ilmaus_paivi_rasaselle


Juhani StarczewskiJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

 • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
 • Ota yhteyttä kavereihisi
  1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
  2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
  3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.