Vetoomus Loukonlahden väljemmän rakentamisen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Loppukiri Loukonlahden kaavan väljentämisen puolesta

2022-01-23 17:52:08

Hei

Kiitos, kun olette mukana tässä adressissa, millä vaaditaan Loukonlahden kaavan väljentämistä. Adressissa on nimiä nyt 960, mikä on oikein hieno määrä.

Olisi kuitenkin mahtavaa saada 1000 nimeä kasaan vielä ennen keskiviikkona 26.1.2022 tapahtuvaa adressin luovutusta. Tapaan silloin yhdyskuntalautakunnan puheenjohtajan ja vien meidän kaikkien terveiset Teamsin välityksellä koko lautakunnalle.

Haluan haastaa teidät kaikki vielä miettimään, löytyykö lähipiiristä tai naapurustosta joku väljemmän kaavan kannattaja, joka ei ole vielä laittanut nimeään adressiin. Otetaan yhdessä vielä muutaman päivän mittainen loppukiri ja saadaan kasaan vielä näyttävämpi lista nimiä. Yhdessä se meiltä kyllä onnistuu. 

 

Ystävällisin terveisin

 

Sanna Kauppinen


Sanna KauppinenJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Kuinka mainostaa adressia?

  • Jaa adressi Facebook-seinälläsi sekä adressin aiheeseen liittyvissä ryhmissä.
  • Ota yhteyttä kavereihisi
    1. Kirjoita viesti, jossa kerrot, miksi olet allekirjoittanut tämän adressin. Ihmiset allekirjoittavat adressin todennäköisemmin, jos ymmärtävät, kuinka tärkeä aihe on.
    2. Kopioi ja liitä adressin verkko-osoite viestiisi.
    3. Lähetä viesti käyttäen sähköpostia, tekstiviestiä, Facebookia, WhatsAppia, Twitteriä, Skypeä, Instagramia ja LinkedIniä.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…